Dodaj do ulubionych

bezsenność

19.09.11, 14:17
Dzisiejszej nocy nie mogłem zasnąć do 6 nad ranem. Nie wiem co jest grane. Więc was się pytam czego objawem może być bezsenność? Dodam, że to nie pierwsza noc kiedy nie chce mi się spać i chodzę spać późno, do tego potrzebuję mniej snu tak 6h i jest ok. Trwa to tak od 5 dni. Trochę się boję, żebym w hipo nie wskoczył. Mam sporo energii, nie wiem czy nadmiar, ale sporo. Wczoraj miałem dużo myśli w głowie. Głównie o tym gdzie się wybiorę w podróż z Szeged. Leki biorę tak jak brałem, może zmniejszyć antydep ze 100mg do 50mg? Nie wiem, paniki nie ma, ale obawa jest...
Obserwuj wątek
    • eydur8791 Re: bezsenność 19.09.11, 14:18
      A i nigdy problemów z zasypianiem nie miałem. Wręcz przeciwnie spałem za dużo.
      • dr.zabba Re: bezsenność 19.09.11, 16:08
        Jeśli możesz, skontaktuj się z lekarzem. Jeśli nie, zmniejsz antydepa.
    • eydur8791 Re: bezsenność 19.09.11, 23:13
      napisałem już maila do mojej lekarz dzięki za odzew. Pierwszy raz mi się zdarza coś takiego
      • czubata Re: bezsenność 20.09.11, 15:51
        do 6 nad ranem, to niepojące. Ja już się niepokoję ja zaczynam chodzić spać po 24.
        • kebli Re: bezsenność 20.09.11, 20:33
          Natłok myśli + mało snu + więcej energii u mnie zawsze równało się wcześniej czy później hipomania. Ciekawa jestem co napisze twoja lekarka, ja bym zmniejszyła ten antydep.
          Trzymaj się i buziaki ślę.
          • panna.m.igotka Re: bezsenność 21.09.11, 15:55
            U mnie natłok myśli + więcej energii do tego nadpobudliwość, jakieś dziwne emocje, euforia i tak powoli przechodzę w hipo. Brak snu nie zawsze temu towarzyszy. Miałam taki moment niespełna trzy lata temu. Praktycznie nie spałam przez tydzień. Niestety wtedy bardzo szybko mnie ściągnęło w dół na długo (parę miesięcy). Pozdrawiam
      • caray Re: bezsenność 23.09.11, 18:54
        I co, eydur, lepiej?
        • eydur8791 Re: bezsenność 23.09.11, 22:34
          hej caray lepiej choć nic nie zrobiłem dzisiaj nawet w dzień spałem. Niestety moja lekarz na maila nie odpisała. Ale niedługo w Polsce jestem znowu więc do nie pójdę. Tylko problemy z mobilizacją do nauki mam, ale to chyba jak każdy studentsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka