Dodaj do ulubionych

CHAD MAREK

24.10.13, 14:44
WITAM WSZYSTKICH JESTEM TU NOWY CHODZ NA CHAD CHORUJE JUŻ DŁUGO ,TERAZ JESTEM NA ETAPIE DEPRESJI PO EUFORII ,JUŻ PÓŁ ROKU LEKARZ SZACHUJE MI LEKI I NIC .OSTANIO TZN TYDZIEŃ TEMU POSTANOWILIŚMY WLĄCZYĆ DO LECZENIA LIT PLUS EFEKTIN.CZY KTOŚ BRAŁ Z WAS LIT I JAK TO DZIAŁA NA DEPRESJE .JA BIORĘ GO JUŻ TYDZIEŃ ALE EFEKTÓW WIELKICH NIE MA ,NO MOŻE DZIŚ TROSZKĘ LEPIEJ SIĘ CZUJE .POWIEDZCIE MI JAK SZYBKO DZIAŁA LIT I CZY JEST SKUTECZNY.Z GÓRY WSZYSTKIM DZIĘKUJE ZA KAŻDĄ ODPOWIEDZ I POZDRAWIAM WSZYSTKICH Z CHADEM,TĘ DZIWNĄ CHOROBĄ.
Obserwuj wątek
    • poetkam Re: CHAD MAREK 24.10.13, 14:59
      Przede wszystkim witaj smile
      Uwaga techniczna - nie używaj caps locka (duże litery non stop). Trudno się czyta smile

To dobrze, że dziś czujesz się już lepiej.. Na temat litu nie będę się wypowiadać - nie zażywałam go.
    • avi_co Re: CHAD MAREK 24.10.13, 15:11
      Nieraz indagowałam lekarzy, po co zażywam lit, gdy i tak popadam w depresje. Odpowiadali mi, że bez litu wahnięcia byłyby znacznie głębsze. Wierzę na słowo. Jaki mam wybór?smile
      • citroen1702 Re: CHAD MAREK 24.10.13, 15:12
        dzięki za odpowiedzi

• awanturka Re: CHAD MAREK 24.10.13, 21:14
        poza tym lit wpływa "potencjalizująco" (to takiu żadrog psychiatryczny chyba) na działanie antydepresantów - to znaczy wzmacnia ich działanie (pewnie nie każdych i nie u każdego człowieka)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka