Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc

03.10.14, 14:34
Witam! Biorę aktualnie RANO - Cital 10mg, Fluanxol 1mg, 500mg Lithium Carbonicum, na POŁUDNIE 0,5mg Fluanxol i na WIECZÓR 500mg Lithium Carbonicum oraz Trittico 150 mg.
Czuję sie stale zamulony,ciężko jakąś wypowiedź składną złożyć.Nic mnie jakoś nie cieszy, wszystko widzę w czarnych myślach. Co sądzicie o tej kombinacji leków ktore zażywam od 31.08?Jest poprawa ale nie taka jakiej bym oczekiwał- brać dalej czy coś zmieniac przy najbliższej wizycie? Z góry dziękuje za zainteresowanie i radysmile
Obserwuj wątek
    • avi_co Re: Proszę o pomoc 03.10.14, 15:33
      dwubiegunowiec napisał(a):

> Jest poprawa ale nie taka jakiej bym oczekiwał- brać
      > dalej czy coś zmieniac przy najbliższej wizycie?
      Bierz cierpliwie leki, a przy najbliższej wizycie powiedz lekarzowi, jak się czujesz. Z depresji wychodzi się długo i żmudnie.
      • dwubiegunowiec Re: Proszę o pomoc 03.10.14, 18:18
        Tylko, że ile można wychodzić, ja już kilka lat próbuję wyjść i jest to tylko na zmianę z krótką(w stosunku do depresji) manią bądź normotymią - max 2 miesiace i z powrotem dołek na jakich by nie było lekach.Wcześniej nie stosowałem sie do porad lekarza, palilem zielsko i piłem alkohol ale od maja jestem czysty i gdzie poprawa?Czyżby z tego wniosek, że lepiej sie rozluznic używkami skoro i tak i tak jest do dupy?;/ jak z tą cholerną chorobą żyć, ja już nie daję rady funkcjonować
        • 39.a Re: Proszę o pomoc 03.10.14, 20:24
          Ziele, alkohol - mogą "wspaniale" dawać poważne zaburzenia nastroju.
          Lepiej bądź wytrwale "czysty", a z używek może kawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka