jagoda712 23.05.05, 11:24 Colubro! A czy nie będziesz przypadkiem w Poznaniu? Hmmm tak w ogóle to] niezły jest Twój wątek o chadzie a raczej jego istnieniu lub braku...))) w sumie to nie każdy spontan i zakęrcenie są chadem A teraz z innej beczki:jaki jesteś znak zodiaku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colubra Re: do colubry 23.05.05, 13:17 Hej jagoda Nie bede raczej w Poznaniu... Tym razem. Mysle, ze kiedy bede w Polsce nastepnym razem, to przyjade wlasnym autem... ha, tak mi sie marzy, nie wiem jeszcze jak bede jezdzic samochodem z kierownica po prawej stronie polskimi drogami, ale sprobuje Tymczasem jestem jeszcze tydzien w Toruniu, Poznan nie tak daleko, moze ty masz samochod i chwile czasu..? Byloby super. Pozdrawiam, dziekuje Ci za mile slowa! Odpowiedz Link
colubra znak zodiaku 23.05.05, 13:51 Urodzilam sie w dniu, w ktorym schylek znaku Ryb przykryty zostal przez wplyw znaku Barana.W ten sposob starly sie ze soba dwa najwieksze przeciwienstwa temperamentalne powodujac chaos W dodatku moja mama to Baran, a moj ojciec to Ryby. Chaos byl wiec nie tylko w mojej glowie ale i w domu Mam podwojna linie zycia na lewej dloni.Moja planeta to Neptun, planeta "podwojnosci".Mam dwa kraje.Dwie milosci w specyficznym sensie tego slowa (wole nie rozwijac. Diagnoza Bipolar pasowalaby jak ulal, prawda? Napisz cos o sobie, jesli mozesz jagodo. Pozdrowienia Odpowiedz Link
jagoda712 Re: znak zodiaku 24.05.05, 01:26 hmmm o sobie-znak zodiaku ryby-więc moją planetą tez jest Neptun ale silny Mars w horoskopie,ascendent Lwi,zdecydowanie hipertymiczna od zawsze,bipolarna w swej istocie,rzucona na pastwę LOSU czasem...skłonna do szaleństw wszelkiej maści...do kiedy jesteś w Polsce colubro? Kusi mnie ,żeby wybrać się do tego Torunia,choć mam wiele spraw na głowie przed półrocznym wyjazdem z Polski na początku czerwca.Masz jakieś GG?A może jadąc do Warsaw wpadniesz na kawkę/piwko do Poznania? Odpowiedz Link
colubra Re: znak zodiaku 24.05.05, 14:39 Ryby witaja Ryby Neptun do Neptuna Waleczny Mars do Walecznego Marsa Wylatuje w niedziele. Naprawde chcialabym, zebysmy sie spotkaly. Nie mam samochodu, jestem w tej chwili skazana na pociag tudziez autobus (tego ostatniego wole unikac ze wzgledu na chorobe lokomocyjna). Przyjechalabym pomimo tego, ze Poznan w troche inna strone niz Warszawa, ale praktycznie nie mam kiedy. Biegam po urzedach, zamykam firme, kupuje dla babci mieszkanie. Zostaja mi wole wieczorki. Numer gg wysle Ci na gazetowego maila. Pozdrawiam, moze jednak sie skusisz Odpowiedz Link
jagoda712 Re: znak zodiaku 24.05.05, 23:17 Kochana!Wylatujesz z Warszawy jak rozumiem? Poznań jak najbardziej jest po drodze,2,5h pociągiem...a może w boże ciało byś wpadła? Mam sesje teraz i trochę spraw do załatwienia przed wylotem więc wypada abym tu była.A Ty torunianką z pochodzenia jesteś?A kiedy next time spodziewasz się być w Polsce? Jest opcja,że trafię do Londynu ale chyba dopiero jesienią,tymczasem pozdrawiam Odpowiedz Link
colubra Re: znak zodiaku 25.05.05, 13:02 He, wyglada wiec na to, ze zobaczymy sie dopiero na ziemi Krola Artura Ale wtedy to byłby naprawde grzech, gdybys sie nie odezwala. Mieszkam 1,5 h na północ od Londynu, 20 minutek od centrum Oxfordu. Chyba, ze zdecydujesz sie dolaczyc do kameralnego spotkania chadowcow, ktore planujemy w ten czwartek (no wlasnie, Boze Cialo) o 19 (albo o 20, nie pamietam, condor wie) w Toruniu. Jesli ktos jeszcze ma ochote, to zapraszamy goraco. Niezaleznie od tego, czy ktos ma diagnoze kliniczna, czy tylko "wesołą naturę" hihi. Pozdrawiam Odpowiedz Link