Dodaj do ulubionych

do colubry

23.05.05, 11:24
Colubro! A czy nie będziesz przypadkiem w Poznaniu? Hmmm tak w ogóle to]
niezły jest Twój wątek o chadzie a raczej jego istnieniu lub braku...smile)))
w sumie to nie każdy spontan i zakęrcenie są chadem wink A teraz z innej
beczki:jaki jesteś znak zodiaku?
Obserwuj wątek
    • colubra Re: do colubry 23.05.05, 13:17
      Hej jagoda

Nie bede raczej w Poznaniu... Tym razem. Mysle, ze kiedy bede w Polsce nastepnym
      razem, to przyjade wlasnym autem... ha, tak mi sie marzy, nie wiem jeszcze jak
      bede jezdzic samochodem z kierownica po prawej stronie polskimi drogami, ale
      sprobujewink
      Tymczasem jestem jeszcze tydzien w Toruniu, Poznan nie tak daleko, moze ty masz
      samochod i chwile czasu..?
      Byloby super.
      Pozdrawiam, dziekuje Ci za mile slowa!
      • colubra znak zodiaku 23.05.05, 13:51
        Urodzilam sie w dniu, w ktorym schylek znaku Ryb przykryty zostal przez wplyw
        znaku Barana.W ten sposob starly sie ze soba dwa najwieksze przeciwienstwa
        temperamentalne powodujac chaoswink W dodatku moja mama to Baran, a moj ojciec to
        Ryby. Chaos byl wiec nie tylko w mojej glowie ale i w domuwink
        Mam podwojna linie zycia na lewej dloni.Moja planeta to Neptun, planeta
        "podwojnosci".Mam dwa kraje.Dwie milosci w specyficznym sensie tego slowa (wole
        nie rozwijacwink. Diagnoza Bipolar pasowalaby jak ulal, prawda?wink
        Napisz cos o sobie, jesli mozesz jagodo.
        Pozdrowienia
        • jagoda712 Re: znak zodiaku 24.05.05, 01:26
          hmmm o sobie-znak zodiaku ryby-więc moją planetą tez jest Neptun ale silny Mars
          w horoskopie,ascendent Lwi,zdecydowanie hipertymiczna od zawsze,bipolarna w
          swej istocie,rzucona na pastwę LOSU czasem...skłonna do szaleństw wszelkiej
          maści...do kiedy jesteś w Polsce colubro? Kusi mnie ,żeby wybrać się do tego
          Torunia,choć mam wiele spraw na głowie przed półrocznym wyjazdem z Polski na
          początku czerwca.Masz jakieś GG?A może jadąc do Warsaw wpadniesz na kawkę/piwko
          do Poznania?
          • colubra Re: znak zodiaku 24.05.05, 14:39
            Ryby witaja Rybywink
            Neptun do Neptunawink
            Waleczny Mars do Walecznego Marsawink

Wylatuje w niedziele. Naprawde chcialabym, zebysmy sie spotkaly. Nie mam
            samochodu, jestem w tej chwili skazana na pociag tudziez autobus (tego
            ostatniego wole unikac ze wzgledu na chorobe lokomocyjna). Przyjechalabym pomimo
            tego, ze Poznan w troche inna strone niz Warszawa, ale praktycznie nie mam kiedy.
            Biegam po urzedach, zamykam firme, kupuje dla babci mieszkanie. Zostaja mi wole
            wieczorki. Numer gg wysle Ci na gazetowego maila.
            Pozdrawiam, moze jednak sie skusiszwink
            • jagoda712 Re: znak zodiaku 24.05.05, 23:17
              Kochana!Wylatujesz z Warszawy jak rozumiem? Poznań jak najbardziej jest po
              drodze,2,5h pociągiem...a może w boże ciało byś wpadła? Mam sesje teraz i
              trochę spraw do załatwienia przed wylotem więc wypada abym tu była.A Ty
              torunianką z pochodzenia jesteś?A kiedy next time spodziewasz się być w Polsce?
              Jest opcja,że trafię do Londynu ale chyba dopiero jesienią,tymczasem pozdrawiam
              • colubra Re: znak zodiaku 25.05.05, 13:02
                He, wyglada wiec na to, ze zobaczymy sie dopiero na ziemi Krola Arturawink Ale
                wtedy to byłby naprawde grzech, gdybys sie nie odezwala. Mieszkam 1,5 h na
                północ od Londynu, 20 minutek od centrum Oxfordu.
                Chyba, ze zdecydujesz sie dolaczyc do kameralnego spotkania chadowcow, ktore
                planujemy w ten czwartek (no wlasnie, Boze Cialo) o 19 (albo o 20, nie pamietam,
                condor wie) w Toruniu.
                Jesli ktos jeszcze ma ochote, to zapraszamy goraco. Niezaleznie od tego, czy
                ktos ma diagnoze kliniczna, czy tylko "wesołą naturę" wink hihi.
                Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka