Dodaj do ulubionych

XANAX ???? Ostrzeżenia

26.06.06, 13:23
witam was! czy ktoś z chorych na CHAD (ja też) używał XANAXU? Jak on ma
wpływ na organizm . Czuje ze po nim w koncu normalnie funkcjonuje? Bo mam
ostatnio po depresji straszne lęki ? a asentre wywoluje u mnie manie? Czy to
wrażenie? Czy on sieje jakieś nieodwracalne spustoszenie? Ktoś z was ma może
doświadczenie? Biore od dwóch dni i po 1 mg na noc i wydaje mi sie ze moje
zachowanie jest w miare normalne nie takie jak w manii ( szybkie i
chaotyczne).
Obserwuj wątek
    • kazal2 Re: XANAX ???? Ostrzeżenia 27.06.06, 10:31
      nikt nie może pomóc...
      • elfrid Re: XANAX ???? Ostrzeżenia 02.07.06, 20:10
        hej. nie to, ze nikt nie moze pomoc, ale na tym forum nie ma wielkiego ruchuwink powiedz mi, masz diagnoze chad? bo mi sie wydawalo, ze lęki wystepuja glownie w nerwicy lekowej i to dla nerwicowcow jest xanax. mozesz mi powiedziec jakie masz lęki, jak one wygladaja, czy maja jakies objawy somatyczne? moja lekarka uwaza, ze mam chad a ja sadze ze to nerwica lekowa.
        • kazal2 Re: XANAX ???? Ostrzeżenia 19.07.06, 09:23
          hej cześc elfrid. ja mam dokładnie takie samo wrazenie, po 4 godzinach
          stwierdzono u mnie chad (dwóch lekarzy) i ja te sadze ze to nerwica lękowa, czy
          jakas fobia spoleczna.. Napisze wieczoren do ciebie .Pozdrawiam
    • demented_angel Re: XANAX ???? Ostrzeżenia 17.07.06, 23:30
      xanax to najostrzejsza chyba z benzodiazepin wiec trzab stosowac go w malych
      dawkach i bardzo krotko!!!!!!!! Bo inaczje uzaleznienie gwarantowane!!!!!!!!!!
      Ja jestem uzaleznione od innej benzodizapiny O WIELE LZEJSZEJ - TEMAZEPAMU!!!!
      NIE WYOBRAZAM SOBIE TERAZ DNI BEZ 'TABLETKI' A WLASCIWIE TABLETAK BO BIORE 2-3 W
      SKRAJNOSCIACH DO 4sadsadsad
      A POTEM JAK CHCESZ Z TEGO WYJSC TO MUSISZ ISC NA BAAAARDZO DLUGI ODWYK!!!!!
      TO GOOWNO W KTORE NIE WARTO SIE WCIAGAC!!!!!!!! BO JAK TEGO NIE MASZ TO,,,, SAMI
      PRZECZYTAJCIE!!!!! KU PRZESTRODZE!!! ->

www.benzo.org.uk/polman/bzcha03.htm
      • kazal2 Re: XANAX ???? Ostrzeżenia 21.07.06, 09:59
        dzięki, na pewno będe bardzo uważać ale dawka 0,5 mg na 3 dni nie jest chyba
        taka tragiczna, zastępuję xanax powoli na hydroksyzyne... może też masz jakieś
        doświadczenie z tym lekiem. ??
        • demented_angel Re: XANAX ???? Ostrzeżenia 26.07.06, 14:11
          Z Xanaxem nie mailam do czynienia choc z paroma innymi tak ale ich nazw nie
          pamietam, ale i tak signopam <temazepam> jest najlepszy a juz napewno dla tych
          ktorzy sie nie uzaleznilismile bo to jest lekka benzo...
          A dawka ktora przyjmujesz sadze ze jest spookosmile
          Byle nie zarzywac wiecej niz miesiac potem zrob sobei choc krotka tygodniowa
          przerwewink
          aha no tak zastepujesz powoli xanax hydroksyzynesmile to tez benzodiazepina???
          czasami na odwyk daja depakine chrono - NIE P[OLECAM ! <TO NIE BEZNO A
          STABILIZATOR NASTREOJU>
          POZDRAWIAM SERDECZNIE I BE CAREFULL smile)) PAkiss
          • kazal2 Re: XANAX ???? Ostrzeżenia 31.07.06, 18:43
            dzieki demented za pocieszajaca odpowiedź.
            hydroksyzyna nie jest benodiazpeina. spokojnie mozesz sprobowac, xanaxu nie
            biore od dluzszego czasu , czuje sie ok ale wiem ze w razie czego ona tam na
            mnie w pudeleczku czeka..
            depakine tez przyjmowalam, czuje sie po nim jak warzywko, tak stabilizuje ze
            nie odczuwam smutku ani radosci, ale wiadomo na kazdego dziala
            inaczej.pozdrowienia
          • inka_211 Re: XANAX ???? Ostrzeżenia 20.08.06, 13:19
            hej kazal2 mi tez sie wydaje ze masz poprostu nerwice lekowa tez to kiedys
            przechodzilam i wyszlam z tego nie zazywajac zadnych chemicznych lekow.Chetnie
            bym z Toba pogadala pozdrawiam
    • guard9 Re: XANAX ???? Ostrzeżenia 31.08.06, 09:53
      Witam
      Xanax jest psychotropem pomagajacym w leczeniu depresji, ale jej nie leczy
      tylko usuwa stan niepokoju. Dłuższe branie powoduje senność i niestety
      uzależnia, dlatego odstaw go jak nie będzie już potrzebny. U mnie depresję
      skutecznie wyleczył Anafranill - darmowy lek na receptę. Przez pierwszy tydzień
      bierze się go z Xanaxem, potem samodzielnie a jak wchodzisz w górkę, trzeba
      przejść na depakinę - normotymik. Niestety trwa to ok. 2-3 miesiące.
      pozdrawiam
      • kamila305 Re: XANAX ???? Ostrzeżenia 14.09.06, 21:57
        Bralam Xanax trzy lata w dawce okolo 3mg dziennie.Nie uzaleznilam sie,powoli
        odstawialam lek i wierzcie mi,ze gdyby nie on nie pokonalabym koszmarnego
        leku,ktory osaczyl mnie z kazdej strony.
        • kazal2 Re: XANAX ???? Ostrzeżenia 15.09.06, 16:04
          dzięki za cenne informacje wszystkim. Pozdrawiam chorych i zdrowych.
    • ainaa2 Re: XANAX ???? Ostrzeżenia 17.09.06, 12:07
      Xanax to najdoskonalszy lek jaki w życiu brałam. Tak, uzależnia ale po
      odstawieniu powoli zmniejszajac dawkę jest ok. Bardzo szybko pomaga i jest
      wreszcie dobrze. ale lekarze się boja bo łatwo wpaść w uzależnienie. Jeżeli nie
      musisz to bierz krótko (2 miesiące). ale to tylko moje wrażenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka