Dodaj do ulubionych

czy mam chad?

04.10.07, 00:55
wogule nie czuje zmeczenia ani relaksu,biegam po 40 km dziennie, 5
godzin silowni,,malo jem, a mimo tonie czuje zmeczenia, chodze jak
nakrecony, pelna intensywnosc, nie moge sie skoncentrowac,mam lęki
nonstop,,comi dolega?
Obserwuj wątek
    • czareg Re: czy mam chad? 04.10.07, 08:08
      Zbyt mało danych - to po pierwsze, po drugie - brak nam wiedzy, metody i obiektywizmu by stawiać diagnozy (dzielimy sie doświadczeniami i obawami, ale to swoich lekarzy się przede wszystkim słuchamy). Twoje objawy mogą wywoływać różne zaburzenia psychiczne (niekoniecznie zaraz choroby), ale także kilka chorób ciała (o ile mnie pamięć nie myli). Jeżeli więc temperatura, ciśnienie, tętno oraz parametry krwi masz w normie (to u rodzinnego), przygotuj sporo pieniędzy (100, ale w dużych miastach u uznanych doktorów będzie zdecydowanie więcej) i prywatnie się przebadaj. Pierwsza wizyta u poważnego psychiatry to co najmniej 30 min. Publicznej nie rekomenduję, bo trzeba mieć dużą siłę przebicia by zostać przyjętym z marszu (czas oczekiwania u mnie to 10 tygodni, sądząc po forum w całej Polsce jest podobnie), a "szybkie" wejście do lekarza może zakończyć się hospitalizacją dla "czystości postawienia diagnozy" i na wszelki słuczaj. A oddział zamknięty, nawet w najprzyjemniejszym szpitalu, to nie przelewki. Jest też dużo substancji chemicznych mogących wywołać podobne skutki, więc jeżeli używasz odżywek nawet tak bezpiecznych jak isostar, lepiej im się dokładnie przyjrzyj. Mam dużą nadzieję, że nie należysz do klubu CHAD, ale na forum zaglądaj (w tym babińcu każdy rodzynek na wagę złota).
      • obecna57 Re: czy mam chad? 04.10.07, 12:39
        Czareg!Chylę głowę przed sumienną i obszerną oraz rzeczową
        odpowiedzią.To chrześcijański uczynek, jak na człowieka, który
        dyskutuje z Najwyższym o porządkach tego świata.
        Chciałabym ten temat poruszyć- poważnie. Ja jestem w jawnej opozycji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka