meggi_gi 07.12.07, 13:48 hej,właśnie zorientowałam się,że mieszkamy blisko siebie zdaje się.Ja mieszkam w Kętrzynie.Pozdrowienia z Mazur dla wszystkich forumowiczów tez! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vinci28 Re: do vinci28... 07.12.07, 15:23 hej no siemanko ktos z mazur wreszcie myslaem juz ze sam na mazurach mam chad haha ketrzyn blisko i daleko ja kolo elku ty chyba kolo gizycka jakos pozdrawiam meggi i cale forum Odpowiedz Link
meggi_gi Re: do vinci28... 07.12.07, 15:38 hej,Kętrzyn jest za Giżyckiem ok.30 km.Nie bój się,na Mazurach też pewnie wielu chadowców ale możliwości finansowe mniejsze to się nie udzielają.Pozdro. Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: do vinci28... 07.12.07, 16:14 uwielbiam Mazury, mnóstwo pięknych urlopów spędziłam w Wierzbie (stacja doświadczalna PAN jakieś 7 km od Mikołajek, na styku jezior Bełdany, Mikołajskie i Śniardwy), Ruciane-Nida znam jak własną kieszeń , podobnie Wejsuny, Pisz, Mikołajki, Popielno.... Pozdrawiam wszystkich z Mazur!!!! Odpowiedz Link
meggi_gi Re: do vinci28... 07.12.07, 16:42 super,że masz takie ładne wspomnienia z Mazur.Na mnie widok dużego,spokojnego jeziora i sunących po nim żaglówek działa bardzo kojąco i wyciszająco.Polecam. Odpowiedz Link
vinci28 Re: do vinci28... 07.12.07, 17:28 tyle lat na mazurach wystarczy by sie wyciszyc mam pod oknem jezioro teraz wole jakies miasto jakis koncert mni meczy juz ten niby wspanialy wyciszajacy krajobraz fajne chwile spedzilem na gizyckim jeziorku dla mnie wystarczy mazur ale dalej musze tu mieszkac pewnie wielu tu chadowcow ale finanse nie pozwalaja im sie pokazcac no nic pozdrawiam mazurskich chad i forum Odpowiedz Link