poetkam 09.01.08, 09:13 odezwij się, bo wczoraj swoim wpisem zasiałaś we mnie lęk o siebie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassandrax Re: Cassandrax! 10.01.08, 13:08 Jestem,nie martwcie się o mnie...wybaczcie,że się nic nie odzywam,ale po prostu nie mam na nic czasu...mam na głowie przeprowadzkę , sprzątanie nowego mieszkania po remoncie (o zgrozo!)...a do tego dochodzi inwentaryzjacja w moim ogromnym sklepie...ręce mi opadają....ale jestem.... ...opadam z sił psychicznych, znowu mi odwala, znowu sobie wymyślam,jestem zazdrosna o zmyślone postaci....głupia jestem!!! ...ale dziękuję za pamięć!!!! Odpowiedz Link
poetkam Re: Cassandrax! 10.01.08, 14:27 To Bogu dzięki, M., że się odzywasz do nas...Dobrze, że masz tyle roboty, przynajmniej nie masz czasu myśleć o głupotkach. A na parapetówę nas zaprosisz Wirtualnie? ....głupia jestem!!! Nie jesteś głupia! Skąd Ci to przyszło do głowy? !!!!!!! Odpowiedz Link
cassandrax Re: Cassandrax! 11.01.08, 11:06 ....liczenie,liczenie,liczenie....to liczenie towaru będzie mi sie śnić po nocach....lecz nic nie uchroni mnie przed myśleniem... ...a co parapetówy to jesteście zaproszeni ,szkoda tylko M.,że mieszkasz tak dalekooooo...... ....i tak na marginesie, to na prawde nie jestem zbyt mądra.... Odpowiedz Link
poetkam Re: Cassandrax! 11.01.08, 13:49 cassandrax napisała: > ....liczenie,liczenie,liczenie....to liczenie będzie mi sie > śnić po nocach....lecz nic nie uchroni mnie przed myśleniem... Ja też mam liczenie....Z tym, że statystyki...Bleeeee > ...a co parapetówy to jesteście zaproszeni ,szkoda tylko M.,że > mieszkasz tak dalekooooo...... Szkoda. > ....i tak na marginesie, to na prawde nie jestem zbyt mądra.... Czemu Ty masz taką niską samoocenę??? Pozwól, ze się nie zgodzę z Twoją opinią, M. Odpowiedz Link