asiuniaa36 08.10.08, 10:07 Mam pytanie...Czy ktos z Was odstawil tegretol?Jak sie czul? Nie moge znalesc w necie "zespolu odstawiennego" po nim,albo nie umiem szukac... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35.a Re: Tegretol... 08.10.08, 11:03 wpisz w wyszukiwarkę: zespół odstawienia + tegretol Odpowiedz Link
jakespear Re: Tegretol... 08.10.08, 22:50 ja wpadlem w depresje poza tym jie wolno go odstawiac nagle bo mozna dostac napadu drgawek serialnie to zdarza sie zadko ale jest mozliwe Odpowiedz Link
asiuniaa36 Re: Tegretol... 09.10.08, 09:38 Wiec juz nic nie wiem.Lekarz dawke dzienna 400 kazal mi odstawic w ciagu 4 dni.To mial byc moj nowy lekarz...juz nie wiem co robic.Ja odstawialam stopniowo i przez 1,5 tyg doszlam do dawki 100.Dostalam takiego dola,ze nic sie nie liczylo i mialam ochote na zrobienie czegos szalonego.Nie moglam jesc i spac...Teraz juz nie wiem co dalej...Dzieki ze mi napisales,bo jakos nie umiem tego w necie znalesc(sierota) Odpowiedz Link
jakespear Re: Tegretol... 14.10.08, 18:19 ja odstawialem tegretol przez 2 tygodnie poza tegretoilem bralem jeszcze zalaste a teraz biore wlasnie ja i ketrel to swietny lek jestem unormowany od maja niestety przytylem po tych dwoch neuroleptykach Odpowiedz Link
asiuniaa36 Re: Tegretol... 15.10.08, 09:51 Dziekuje Ci za odp.Wczoraj bylam u lekarza.To ma byc moj nowy.Wzielam wypisy ze szpitali.Przejzal troche wypytal i stwierdzil iz zbyt pochopnie kazal mi odstawic tegretol...a wiec biore go i jest ok. Odpowiedz Link