hejka12 15.10.08, 17:41 W jakim zawodzie pracujecie, chorując na chad? Ja jestem teraz w domu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: zawód 15.10.08, 18:00 Ja mam wielki zawod miłosny za sobą >Hej chlopaki chadowe pokrzepicie mnie na duchu?Mania u mnie ogromna hi hi!!! Odpowiedz Link
alfa.omega Re: zawód 19.10.08, 21:05 Czy brak odpowiedzi oznacza, że nikt nie pracuje ? Ja choruję od 5 lat i z nastaniem choroby (pierwszej manii) pracę straciłem (zwolniłem się, wywalili mnie, wszystkiego po trochu). Pół roku później znalazłem nową pracę. Nie jest łatwo, 2 razy zaliczyłem szpital. Myślę, że warto zabiegać o poczucie bycia przydatnym. To nie musi być przysłowiowy etat. Nie warto szarżować, moim zdaniem odpada praca zmianowa, duży stres. Zawód ma mniejsze znaczenie. Odpowiedz Link
35.a Re: zawód 19.10.08, 21:12 Pracujemy. Od kilkunastu lat. Byłam: kancelistką, sekretarką w banku, obecnie jestem telemarketerem, wstępnie szykuje się kolejne zajęcie; docelowo chcę pisać, pracować w radio też [tak szczegółowo, bo marzenia warto mieć] Odpowiedz Link