tosiedazrobic 21.10.08, 00:40 tolerujecie,uwielbiacie,wisi Wam on? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrioszka42 Re: Czarny humor 21.10.08, 10:25 Kocham Zwłaszcza taki dosadny w stylu: nie ma rączek, nie ma ciasteczek Odpowiedz Link
35.a Re: Czarny humor 21.10.08, 12:32 bardzo lubię, tylko rozglądam się uważnie, czy w pobliżu nie ma kogoś świeżo osieroconego, w kłopotach czy co tam. wtedy luz Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: Czarny humor 21.10.08, 12:35 Nie odnoszę nigdy takich dowcipów do siebie personalnie. Nawet jako półsierota. Ale chyba faktycznie trzeba uważać co i komu... Odpowiedz Link
meggi_gi Re: Czarny humor 21.10.08, 18:50 to jak w kawale o główce:w pewnym domu urodziła się główka.podczas kolejnych świąt Bożego Narodzenia poturlała się do paczki z prezentem,rozpakowała i mówi:k...a znowu czapka. trafiłam?bo nie znam się chyba na czarnym humorze. Odpowiedz Link
hipo84 Re: Czarny humor 23.11.08, 19:18 Nie to z kawaly... ja sobie ostatnio zrobilem jazde z chlopaczkow na uczelni, ze jestem ludojadem. Uwierzyli Potem jakis oddzial policji mnie sprawdzal chyba... Zostalem przez nowych znajomych z pracy zaproszony do baru gdzie dostalem hamburgera, ale cos mi nie smakowal... Przestalem chyba jesc, bo mnie mdlilo. A jak sie jeden z nich spytal czy dobre miesko i czy takie jadlem, zaczalem kojarzyc, ze dosypali mi cukru . I znowu z nich zaczalem sobie robic jaja Bez kitu mam tak nasrane w tej glowie, ze hej Ale nikomu krzywdy nie robie . Mam nadzieje Czyli uwielbiam, ale robic. Chyba dlatego, ze normalny humor na mnie juz nie dziala. Potrzebuje mocniejszych impulsow. Serio nikogo nie jadlem! . Mam nadzieje Pozdro Odpowiedz Link
hipo84 Re: Czarny humor 23.11.08, 19:19 To znaczy normalny humor na mnie dziala, ale... cos zawsze odwali, ze musze sie z kogos ponabijac. Co innego jak ktos sobie zrobi takie jaja ze mnie... Wtedy bym zrobil kupke ze strachu hehehehe Odpowiedz Link