beatrix-kiddo 19.11.08, 13:15 tak ogólnie nie wiem kim jestem w pracy dowalają na maxa wpierniczyłam się w siedmioletni kredyt facet idiota Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrioszka42 Re: dupa dupa dupa 19.11.08, 13:17 Jesteś Jaśnie Oświeconą Królową Miłościwie nam Panującą Beatrix Chcesz andruta? Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: dupa dupa dupa 19.11.08, 13:34 andruty tuczą chcę fajkę w zamian, może być? Odpowiedz Link
stelll Re: dupa dupa dupa 19.11.08, 13:18 Nie martw sie wszytko sie z czasem ulozy Splacisz kredyt i facet nie bedzie do do d, tylko do innych przyjemnosci. wrożka nie jestem ale roznie to w zyciu bywa Pozdrawiam Odpowiedz Link
kotomysza Re: dupa dupa dupa 19.11.08, 13:59 1) beatrix jesteś 2) mają nadmiar samodzielnych pracowników naukowych, że rozrabiają? zawsze możesz udawać, że chcesz gdzieś wyjechać i na długo 3) tylko 7 lat? 4) faceta wychowaj Odpowiedz Link
poetkam Re: dupa dupa dupa 19.11.08, 14:37 Pięknie to napisałaś, Kotomyszo.. Nic dodać, nic ująć... jskiś urlop możesz wziąć, Beatrix na zregenerwoanie sił? Fakt, siedem lat szybko minie, zobaczysz. Może po prostu Ty jesteś mądrzejsza od faceta, co i to Cię tak rozstraja? Trzymaj się cieplutko. Wydobywająca się z nadmiaru obowiązków i zaryczanych nocy (córa) , myśli depresyjnych, etc. M. Odpowiedz Link
kruszonka1 Re: dupa dupa dupa 19.11.08, 14:47 najładniejsze z tego to ta dupa. dziękuję za uwagę. p.s. tylko dobra myśl nas uratuje.bądź dobrej myśli. Odpowiedz Link
kotomysza Re: dupa dupa dupa 19.11.08, 14:50 to będzie bajka a propos dup. 13 lat temu wychodziłam za mąż. no i rozsyłaliśmy zaproszenia. jedno do naszej przyjaciółki Kasi i do jej narzeczonego. pewnego dnia dostajemy list, w którym Robert - narzeczony pisze, że nie przyjedzie bo: "pewnego dnia sie budzę, a tu ch.j, dupa, pipa Kasi nie ma. jest kartka - >>pojechałam do Szwecji. Kasia<<" i to jest dla mnie najpiękniejsze stwierdzenie ch.j, dup, pipa. Odpowiedz Link