beatrix-kiddo 09.12.08, 15:06 jestem sobie małą rzeczką, która rzeczką jest serdeczną bo zmaiast płynąć prostymi liniami to płynie sobie zakosami i jest bardzo grzeczna pozdrowienia dla całego forum!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix-kiddo a tu będę wpisywać cytaty 09.12.08, 15:33 które mi się podobają na przykład zdarzenia docelowe reprezentują lokalną własność zbioru D I to mi się podoba, tak dalej Odpowiedz Link
kotomysza Re: a tu będę wpisywać cytaty 09.12.08, 19:27 cytacik dla Cię to nie jest sąd syntetyczny a priori. Odpowiedz Link
dr.zabbon Re: a tu będę wpisywać cytaty 09.12.08, 21:11 I to cytatem jest: Mój czteroletni synek o swojej roli w przedszkolnych jasełkach: "Będę pasterzem i będę PASTOWAŁ krowę". Odpowiedz Link
mari-anne Re: a tu będę wpisywać cytaty 09.12.08, 23:52 Nie rozumiem cytatu z tym sądem syntetycznym... tzn. doskonale wiem co to są sądy syntetyczne a priori, ale nie łapię, gdzie tu cytat //ostatnio ciężko jarzę ale proszę o wyjaśnienie, bo mnie to męczy // Odpowiedz Link
wariackie_papiery Re: a tu będę wpisywać cytaty 10.12.08, 00:08 służę ramieniem. zdaje się, że chodzi o autopsję, sąd posteriori, you know. bukowski. chyba. Odpowiedz Link
mari-anne Re: a tu będę wpisywać cytaty 10.12.08, 00:11 i don't know. wiem co to sąd syntetyczny a posteriori, sąd syntetyczny a priori i sąd analityczny a priori. ale wciąż nie rozumiem o co biega chyba się cofam w rozwoju. i jeszcze się do tego - o zgrozo - przyznaję Odpowiedz Link
wariackie_papiery Re: a tu będę wpisywać cytaty 10.12.08, 00:17 no tak, masz zgryza. mnie wystarczy z grubsza: a priori, posteriori and post coitum animal triste. po co cóś więcej. jakiś czas temu doszłam do przygupiego (bo własnego i ale własnego) wniosku, że najciekawiej jest PO studiach (niekoniecznie je kończąc). gdy człowiek sam sobie tę wiedzę łączy, miesza, komponuje, ale ja mam mało akademicki umysł. i nie boleję już nad tym. howgh! Odpowiedz Link
mari-anne Re: ok, robię wypad z baru 10.12.08, 00:20 a ja zaśmiecam. a co mi kto zrobi. wyrzuci? Odpowiedz Link
mari-anne Re: a tu będę wpisywać cytaty 10.12.08, 00:19 ja to w ogóle akademickiego umysłu nie mam. i prawdę mówiąc nigdy nad tym nie bolałam Odpowiedz Link
wariackie_papiery nie rozumiem tego wątku kompletnie 10.12.08, 00:12 i nie wiem, co tu robię ale. moja urocza siostrzenica lat ówczas ze 4, siedzi, rysujemy, i ona tako rzecze: WIESZ? MAMUSIA WYJMUJE NASZ DOMEK I TERAZ SIĘ DO NIEGO FIRANKI PIERZĄ. I love You, Mała. (to cytat dla Ciebie, Żaba) Odpowiedz Link