martha_sz2 13.09.09, 00:43 Poszukuję solidnego i profesjonalnego neurologa dziecięcego w Trójmieście (albo w innym mieście w woj.pomorskim), prywatnie. Niestety w moim mieście jest albo taki kiepski albo taki szczery- nie wiem jak go określić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
squire1983 Re: Neurolog Trójmiasto 13.09.09, 14:21 ja na początku chodziłam prywatnie do Ewy Pilarskiej (ordynator na AMG), ale raz pojechałam z małą do Dr Jerzego Pienczka do Gdyni i powiem szczerze, że niebo a ziemia. Pani Dr owszem miła, ale niezbyt wiele się od niej dowiedziałam, zachowuje się trochę jak opiekunka dziecięca, jakby się skupiała tylko i wyłącznie na tym, żeby sobie zyskać sympatię dziecka. natomiast Dr Pienczk - profesjonalista i do tego wszystko bardzo dokładnie wyjaśnia i tłumaczy. przyjmuje w gabinecie urządzony obok swojego domu w Gdyni-Orłowie. pogoogluj to znajdziesz numer tel., mnie przyjął następnego dnia. po prostu super. a poza tym nieprywatnie chodzimy do Dr Maćko-Trzpis w szpitalu na Zaspie i też jestem zadowolona, chce nas teraz na hipoterapię skierować Odpowiedz Link
martha_sz2 Re: Neurolog Trójmiasto 13.09.09, 21:37 Dzięki bardzo, pojedziemy do Orłowa Odpowiedz Link