jaewa2009 12.02.11, 14:51 ...podawałyście swoim maluchom? znowu mamy "chrapolenie" w nosku i wydzielinę ale gdzieś głębiej, robimy inhalacje ale niewiele to pomaga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-cudownego-misia Re: sinupret... 12.02.11, 15:46 Dziecku, mężowi... Jak pediatra uznał za stosowne, spokojnie możesz podać. Odpowiedz Link
jaewa2009 Re: sinupret...i inne 12.02.11, 16:07 Dzięki za odpowiedź, na ulotce jest napisane że to dla starszych maluchów dlatego się zastanawiałam... dzisiaj zadzwoniłam żeby umówić się na rehabilitacje prywatnie(mieliśmy przerwę bo najpierw była operacja przepukliny a potem Piotruś był chory) a pani do mnie że nie znajdzie dla nas nawet pół godziny,dopiero ew.21lutego o 18. Widzę że Piotruś zatrzymał się na tym co opanował już do perfekcji i cholera mnie bierze bo nie wiem co robić szukać kogoś innego(mam wrażenie że pani wystraszyła się tej odnowionej przepukliny) przepraszam że tak Wam marudzę ale musiałam się wygadać Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: sinupret...i inne 13.02.11, 09:07 Wiesz, w kontekście całego życia ten tydzień nie robi różnicy, a może faktycznie po operacji lepiej dać mu chwilkę spokój... Bardzo sobie cenię taka lokalna wrocławską gwiazdę od vojty, Zajączkowską, do której przyszliśmy, jak Małgosia była w wieku korygowanym -1 tydzień. Obejrzała dokładnie, powiedziała, ze wiotka trochę, ale odruchy w normie, ze na przepuklinę by trzeba ćwiczenia, ale że ponieważ siatkówka nie jest do końca unaczyniona, niech się okulista wypowie, czy wolno. poszliśmy do okulistki, a ona pokiwała głową, że baaardzo mądra rehabilitantka (i kazała nie ćwiczyć). Odpowiedz Link
jaewa2009 Re: sinupret...i inne 13.02.11, 10:43 Operacja była pod koniec listopada i chirurdzy też nie kazali ćwiczyć więc nie ćwiczyliśmy potem Piotruś był chory a ja się martwię bo mały siedzi tylko chwilę,śmiga po pokoju turlając się i kręcąc wokół własnej osi ale nie raczkuje a o chodzeniu możemy na razie tylko pomarzyć mam wrażenie że zatrzymaliśmy się w miejscu i bardzo się boję Odpowiedz Link
zdunia1979 Re: sinupret... 12.02.11, 16:51 o jest bezpieczny lek. Ja podawałam tzn wpuszczałam Odpowiedz Link