Dodaj do ulubionych

sinupret...

12.02.11, 14:51
...podawałyście swoim maluchom? znowu mamy "chrapolenie" w nosku i wydzielinę ale gdzieś głębiej, robimy inhalacje ale niewiele to pomagasad
Obserwuj wątek
    • mama-cudownego-misia Re: sinupret... 12.02.11, 15:46
      Dziecku, mężowi...
      Jak pediatra uznał za stosowne, spokojnie możesz podać.
      • jaewa2009 Re: sinupret...i inne 12.02.11, 16:07
        Dzięki za odpowiedź, na ulotce jest napisane że to dla starszych maluchów dlatego się zastanawiałam...
        dzisiaj zadzwoniłam żeby umówić się na rehabilitacje prywatnie(mieliśmy przerwę bo najpierw była operacja przepukliny a potem Piotruś był chory) a pani do mnie że nie znajdzie dla nas nawet pół godziny,dopiero ew.21lutego o 18. Widzę że Piotruś zatrzymał się na tym co opanował już do perfekcji i cholera mnie bierze bo nie wiem co robić szukać kogoś innego(mam wrażenie że pani wystraszyła się tej odnowionej przepukliny) przepraszam że tak Wam marudzę ale musiałam się wygadać
        • mama-cudownego-misia Re: sinupret...i inne 13.02.11, 09:07
          Wiesz, w kontekście całego życia ten tydzień nie robi różnicy, a może faktycznie po operacji lepiej dać mu chwilkę spokój... Bardzo sobie cenię taka lokalna wrocławską gwiazdę od vojty, Zajączkowską, do której przyszliśmy, jak Małgosia była w wieku korygowanym -1 tydzień. Obejrzała dokładnie, powiedziała, ze wiotka trochę, ale odruchy w normie, ze na przepuklinę by trzeba ćwiczenia, ale że ponieważ siatkówka nie jest do końca unaczyniona, niech się okulista wypowie, czy wolno. poszliśmy do okulistki, a ona pokiwała głową, że baaardzo mądra rehabilitantka (i kazała nie ćwiczyć).
          • jaewa2009 Re: sinupret...i inne 13.02.11, 10:43
            Operacja była pod koniec listopada i chirurdzy też nie kazali ćwiczyć więc nie ćwiczyliśmy potem Piotruś był chory a ja się martwię bo mały siedzi tylko chwilę,śmiga po pokoju turlając się i kręcąc wokół własnej osi ale nie raczkuje a o chodzeniu możemy na razie tylko pomarzyćsad mam wrażenie że zatrzymaliśmy się w miejscu i bardzo się bojęsad
      • zdunia1979 Re: sinupret... 12.02.11, 16:51
        o jest bezpieczny lek. Ja podawałam tzn wpuszczałam smile
    • zdunia1979 Re: sinupret... 12.02.11, 16:52
      Miało być : to jest bezpieczny lek!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka