aba-baba 25.09.08, 21:35 Będę w Katowicach - ligocie u neurologa i gastrologa. Jak wygląda taka wizyta i co sądzicie o tamtejszych specjalistach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakubusia9 Re: Katowice - neurolog 25.09.08, 23:37 Ja osobiście jestem zadowolona z tamtejszych specjalistów. Jeśli chodzi o neurologa (chodzę do dr Surmacz) to jedynym mankamentem jest czekanie w kolejce, mimo zapisów na godziny to i tak się czeka. Jak idziesz pierwszy raz to bierze w pierwszej kolejności, ale następne wizyty to już czekanie. Ale ja uważam, że warto (miałam doczynienia z innymi i mam porównanie) Gastrolog dr Więcek moim zdaniem jest rewelacyjna, u niej zawsze szybko i sprawnie, zleca potrzebne badania, jeśli coś jest niepokojącego to wykonują na poczekaniu, pamięta pacjentów, zagłębia się w temat (czasem nawet poza swoją działkę), można zawsze zadzwonić i jest codziennie bo pracuje na oddziale i zawsze jak trzeba to zejdzie do poradni. Do jakich lekarzy jesteś umówiona? Odpowiedz Link
aba-baba Re: Katowice - neurolog 04.10.08, 18:15 Już jesteśmy po badaniach. Byłyśmy właśnie u tych specjalistów. Dr Surmacz - niesamowita. Bardzo nam pomogła, uspokoiła, wytłumaczyła czym różnią się wcześniaki od dzieci urodzonych w terminie, pokazała jak małą nosić, trzymać i układać. Jak na wcześniaka to Malwina rozwija się dobrze. Dr Więcek bardzo sympatyczna, słucha pacjentów, zleciła potrzebne badania. Mimo że nie zgodziłam się na pobyt na oddziale to przyjęła nas bardzo szybko w poradni. Zadzwoniła kiedy badania wyszły źle, żebyśmy przyjechali powtórzyć. Po prostu niesamowita kobieta, którą interesuje los pacjentów. Czekamy na resztę wyników, a część badań musimy powtórzyć za jakiś czas, Odpowiedz Link