klara-sz 11.12.08, 22:06 endokrynolog zaleciła mi podawanie bioaronu c- na poprawe apatytu. jednak w ferworze wizyty nie zała dawkoania. sa moze tu mamy podające ten syropek. w jakiej ilości go podjecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tolka11 Re: bioaron c -pytanie 11.12.08, 22:33 A na butelce nie pisze jak dawkować? Ja to kiedyś podawałam najstarszej na poprawę apetytu, ale jakos nie działało. Chyba łyżeczkę 2x dziennie, z tym, ze ona miała już z 5 lat. Odpowiedz Link
blaszka0662 Re: bioaron c -pytanie 11.12.08, 22:55 Na Karolka Bioaron też nie zadziałał. Podawałam go jakieś 1/2 roku temu pół łyżeczki 2 razy dziennie na 15 minut przed jedzeniem. Wcześniej też podawałam jakieś aloesowe kapsułki (sorki, nazwy nie pamiętam). Też nie zadziałały. Teraz testujemy Ketotifen i jak pisałam wcześniej, na dzień dzisiejszy nie widać wielkiej poprawy, ale czekamy, bo ponoć skutek powinien być dopiero po ok 6 tygodniach stosowania. Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link
klara-sz Re: bioaron c -pytanie 12.12.08, 09:12 na butelce owszem jest ale dla dizeci od 3 roku, a klara ma rok i kawałek. jestem ciekawa jak zmniejszałyście dawkę. do tej pory brała kinder biovutl, po którym zwiększyła się ilosc jedzenia na jeden posiłek, bo chęci to nie za bardzo. cały czas trzeba ją zabawiac żeby cos zjadla. Odpowiedz Link
workmama Immunoaron C 12.12.08, 11:44 wszedł na rynek ,ma bogatszy skład,jakbys chciała.Właśnie daję synkowi-ma 6lat. Nie wiem może jednak spytaj lekarza jaka dawka. A ile dziecko waży? Ja dawałabym w tym wieku po prostu pół dawki czyli 2,5ml. Odpowiedz Link