iksantia 07.05.09, 21:29 Co się dzieje, ktoś wie? Pisała kiedyś, że może jej nie być, bo choroba jakaś.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iksantia OMG 07.05.09, 21:34 przepraszam, znalazłam teraz posta MCM z wczoraj rano. Ale wcześniej trochę się zmartwiłam. Proszę o wycięcie I dużo zdrowia Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: OMG 07.05.09, 23:18 Jestem, jestem, tylko przeprowadzka w toku i problemy rodzinne do tego. Dziękuje Ci za pamięć i życzenia A tak w ogóle to więcej mnie chwilowo na małym forum. Ty nie bywasz, bo masz kłopoty z wejściem, czy tak po prostu? Bo ten $##@!% interfejs GW do obsługi wejść się chrzani. Buziaki! B. Odpowiedz Link
mimi0080 Mamo Cudownego Misia... 08.05.09, 19:26 Wysłałam prośbę o przyjęcie mnie do mniejszego forum już dobrych kilka dni temu i nic dlaczego? może nie dotarło? Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Mimi 08.05.09, 22:59 Nie mam pojecia, przyjełam Cię od razu, ale chochliki szaleja po forach GW. Kilka osób miało problemy z wejściem mimo przyjecia. Spróbuj wejsc według instrukcji, które dostałaś na maila, i daj znac, czy sie udało. Odpowiedz Link
iksantia Re: OMG 08.05.09, 19:53 ale może jednak się zapiszę, takie forum, to kopalnia wiedzy o wszelakich rzeczach przydatnych Oczywiście, jak mnie zechcą. Odpowiedz Link
malwisul Re: od kilku dni nie odzywa się nasza adminka MCM 09.05.09, 09:38 kiedy ja mogę próbowac ponownie się zapisac do tego forum? Odpowiedz Link
ellllla Re: od kilku dni nie odzywa się nasza adminka MCM 09.05.09, 18:45 A gdzie znajdę to "tajne" forum? Chociaz nie odzywam się zbyt często to znacie mnie i wiecie że szpieg nie jestem ani tym bardziej troll Chętnie bym się zapisała Odpowiedz Link
malwisul Re: od kilku dni nie odzywa się nasza adminka MCM 09.05.09, 19:01 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=89432 to jest link Odpowiedz Link
ellllla Re: od kilku dni nie odzywa się nasza adminka MCM 09.05.09, 19:06 Dzięki, już wyslałam zgłoszenie, ale zmartwiło mnie to, że ifo przyjdzie na maila gazetowego... a tego za diabła nie pamiętam. Odpowiedz Link
malwisul Re: od kilku dni nie odzywa się nasza adminka MCM 09.05.09, 19:44 wejdź na poczte i wpisz login i hasło bo chyba pamiętasz jak się logujesz a jak nie to sprawdzaj co jakiś czas czy możesz tam wejśc czy nie Odpowiedz Link
traganek Re: od kilku dni nie odzywa się nasza adminka MCM 09.05.09, 20:55 Spróbujcie się zalogować. Właśnie Was dodałam Odpowiedz Link
mimi0080 Dziękuję Szefowo Drogo! 09.05.09, 23:02 lub wice za przyjęcie mnie w tak zacne grono korespondentów... Odpowiedz Link