Dodaj do ulubionych

Infatrini do oddania

17.05.09, 22:22
Hej, swojego czasu dostaliśmy od Mamy Ady kilka palet mleka Infatrini (Kseniu
dziękujemy jeszcze razsmile Ponieważ teraz jesteśmy z synkiem w szpitalu, a mleko
ma datę ważności do 2 czerwca mam do oddania 1 paletę mleka. Tylko trzeba je
odebrać ode mnie z domu lub mogę wziąć ze sobą do CZD (Warszawa).

Jeśli odezwie się do mnie kilka osób pozwólcie że odezwę się do pierwszej
osoby, która napisze do mnie, ponieważ mając maluszka w szpitalu nie mam głowy
do rozdzielania mleka i umawiania się z kilkoma osobami. Czekam więc na maile
najbardziej potrzebującej osoby, bo szkoda, żeby mleczko sie zmarnowało.
Obserwuj wątek
    • ania.d2 Re: Infatrini do oddania 27.05.09, 22:58

ja bardzo poszukuje tego mleka jestem ze Słupska a tu jest nieosiągalne. Jesli
      jeszcze je masz to daj znać.
      • polaa27 Re: Infatrini do oddania 27.05.09, 23:07
        Hej, mam jeszcze to mleczko, ale tak jak pisałam jest ważne tylko do 3.06.2009.
        Oddam jeden cały karton za darmo, bo my nie zdążymy zjeść, a dostałam parę
        kartonów od Mamy Ady. Tylko niestety jest problem z transportem, przerabiałam to
        jak odbierałam mleko od Mamy Ady z Krakowa. Żadna firma kurierska, ani poczta
        nie przewiezie ci żywności. Ja przywoziłam je osobiscie pociągiem, ale to nie
        opłaca ci się przyjechać po jeden karton. Chyba, że będziesz w Warszawie
        przejazdem i przy okazji sobie odbierzesz to jak najbardziej zapraszam.

Jeśli żadna apteka w Słupsku Ci nie chce zamówić tego mleka to zamów sobie sama
        przez internet przez jakąś internetową aptekę. Wtedy przywiozą Ci do domu.

Pozdrawiam
        • ania.d2 Re: Infatrini do oddania 28.05.09, 19:49
          dzięki za odpowiedź masz rację że baz sensu jechać do Warszawy specjalnie
          zamawiam przez internet ale ostatnio były problemy - chwilowo nie mieli na
          stanie. A jak twój maluszek po tym mleku. Huber pije od niedawna i chyba mu nie
          służy boli go brzuch - jeszcze się upewniamy czy to rzeczywiście po infatrini.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka