og01 25.08.10, 14:03 Po raz pierwszy na forum prezentuje coś swojego autorstwa - proszę o wyrozumiałość Zrobiłam swoim dziewczynom czapeczki-bereciki zainspirowana tęczowym beretem Zdzid Modelki kręciły się okropnie, ale jakoś udało mi się złapać je w kadr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truscaveczka Re: Bereciki 27.08.10, 07:20 Oranyrety, jakie słodkie Bosssskie sa te modeleczki Nie myślałaś o jakiejś dekoracji jeszcze? Aż by się prosiły jakieś kwiatuszki -- "Będzie chłopak? Noooo, to pewnie mąż szczęśliwy" (taak, jakby się urodziła dziewczynka, to byśmy ją utopili i próbowali dalej) /by A.Nancy, forum CiP/ Odpowiedz Link
og01 Re: Bereciki 29.08.10, 13:02 Nie myślałam o "ozdobnikach" z dwóch powodów. Po pierwsze wszelkie elementy dające się szarpać i ewentualnie urwać natychmiast były by szarpane i urywane (czyli czapki nie były by na głowach), a po drugie... Tatuś ciężko znosi "dziewczyńskie" elementy. Wystarczy, że obie Babcie nie zważają na jego poglądy - ja mogę się powstrzymać od różów, kwiatków i hello kitty. Coś w tym musi być, bo z różowej włóczki którą dostałam od teściowej już trzeci raz próbuję zrobić kamizelki i po raz trzeci wychodzą nieforemne Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Bereciki 30.08.10, 07:52 [img]https://farm5.static.flickr.com/4099/4939294023_84cb829a0c.jpg[ /img] Pokaż mu schemat rozwoju dziewczynki i niech nie marudzi Poza tym jest jeszcze czynnik ekonomiczny - różowe ciuszki są tańsze i łatwiej dostępne Odpowiedz Link
og01 Re: Bereciki 30.08.10, 12:25 cóż... myślę, że sam do tego dojdzie... z czasem a poważnie rzecz biorąc argument pierwszy brałam bardziej pod uwagę. Nie zmienia to faktu, że ja też nie kocham aż tak bardzo różowego. Młode mają trochę różowych wdzianek, ale bez przesady. A poza tym jak mogłam się oprzeć pomarańczowej koszulce z ciężarówka? Albo zielonym kapciom z pick-upem? Odpowiedz Link