Dodaj do ulubionych

problem z "chomikiem"

01.09.13, 10:41
Witam, czy ktoś poza mną ma problemy ze swoim "chomikiem"? U mnie nie można otwierać chomiczków, poczty - jednym słowem nie działa. Mam tu wiele przydatnych plików i nieco mnie to zmartwiło, nie wiem co z tym zrobić...
Isia_aa
Obserwuj wątek
    • vichta Re: problem z "chomikiem" 01.09.13, 11:36
      U mnie wszystko w porzadku. Czasami wyskakuje informacja, ze chomik jest niedostepny, ale wystarczy odswiezyc strone i jest ok. Jesli wykryli jakies powazne naruszenie regulaminu, to moze Ci go zablokowali. Wtedy powinna byc widoczna informacja o blokadzie.
      • isia_aa Re: problem z "chomikiem" 01.09.13, 18:19
        Kurcze, nadal nie mogę nic z nim zrobić.Mam 3 wiadomości przy których widnieje informacja "możliwa próba oszustwa"- to wszystko co nie jest normą. Tych wiadomości nie da się usunąć. Vichta, wiem , że prowadzisz chomika od dawna, nie wiesz jak i gdzie można interweniować. Proszę o pomoc...
        • vichta Re: problem z "chomikiem" 01.09.13, 19:22
          Probowalas otworzyc go w innej przegladarce? Albo zrestartuj komputer, u mnie czasem sie strasznie muli i zadne lacza nie dzialaja. Jesli nie da rady, to sprobuj na samym dole strony chomikuj kliknac "kontakt" lub "dzial pomocy".
          • isia_aa Re: problem z "chomikiem" 01.09.13, 19:43
            Komputer resetowany, próba nawiązania kontaktu - bez sukcesu (nie działają przyciski). A tyle dobra robótkowego nazbierałam, nie zaufam już tego typu "chomikom" - wzór na papier od razu i już...pliki w segregatorze najpewniejsze...Dzięki Vichta za wsparcie...
            • vichta Re: problem z "chomikiem" 01.09.13, 20:12
              Najwyrazniej to nie jest problem z serwisem. Znalazlam Twojego chomika. Wszystko dziala bez zarzutu. Sprawdz przegladarke.
              • isia_aa Re: problem z "chomikiem" 02.09.13, 08:58
                Hej...miałaś rację ! weszłam przez inną przeglądarkę i działa !....Zależało mi najbardziej na wzorkach dla dzieci - szczęśliwa (inni mówią głupia..?) babcia 3 tyg.Stasia.
                Bardzo ci dziękuję za wsparcie dialogiem - jestem bardzo zobowiązana.
                • vichta Re: problem z "chomikiem" 02.09.13, 18:44
                  Zobowiazana to raczej ja jestem. Masz cala mase zachomikowanych ode mnie plikow, a ja mam z tego punkty smile Dzieki i pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka