malgoha1 18.08.04, 19:27 Zeskanowane fragmenty dobrej książki tłumaczącej jak robić podstawowe oczka na szydełku niestety (dla wielu z Was) po rosyjsku: www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=49222Małgorzata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_arma Re: Fragmenty książki 18.08.04, 21:15 właśnie dowiedziałam się, że źle trzymam szydełko :0( poprubuje tak jak jest tam napisane, może nie będzie się tak ręka męczyła ;0) Pozdrawiam z burzowej Gdyni Gosia Odpowiedz Link
kajmy Re: Fragmenty książki 18.08.04, 21:50 Ja zawsze trzymam szydełko tak jak długopis i nigdy mnie ręka od szydełka nie bolała. Ale od czego boli mnie teraz , nie wim. Nie przeszkadza mi to jednak w szydełkowaniu. A stronka jest fajna. Odpowiedz Link
gosia_arma Re: Fragmenty książki 18.08.04, 21:54 ja też trzymam jak długopis i jak długo robię to troszke boli mnie ręka, bo szydełko wbija mi sie w dłoń, ale ostatnio znalazłam dłuższe szydełka i jest lepij. Próbowałam robić tak jak na tym skanie, ... już nie prubóję Gosia z Gdyni Odpowiedz Link
lylith Re: Fragmenty książki 19.08.04, 13:00 a ja trzymam dokladnie odwrotnie. od gory. i tak jest wygodnie, nigdy mnie nic nie bolalo i nigdzie mi sie nie wbija. sprobowalam trzymac jak dlugopis. nic z tego. nie potrafie Odpowiedz Link