malgoha1 05.06.05, 16:31 Podwóch tygodniach wróciłam i nadrabiam zaległości.Nie dałam się paskudnemu choróbsku, chirurgom, szpitalowi. Jest mnie tylko kilka kilogramów mniej.Znowu mogę tłumaczyć rosyjskie bukwy małgorzata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allmina Re: Wróciłam i ja 05.06.05, 17:57 Cieszę się Małgosiu z Twego powrotu!!! ))))) Dało się zauważyć brak Ciebie na forum Odpowiedz Link
ninga Re: Wróciłam i ja 05.06.05, 21:38 Jak przeglądałam po powrocie ostatnie wpisy, zauważyłam brak wiadomości od ciebie, i tym samym odczuwalny brak nowych interesujących stron do pooglądania. Słowem dobrze że tu znów jesteś. I mam nadzieję, że to co się tobie przyplatało poszło sobie precz na dobre. Marzę o tym by schudnąć, ale nie ukrywam, że nie za taką cenę. Pozdrawiam Kalina. Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: Wróciłam i ja 06.06.05, 00:23 Myślałam ostatnio o Tobie, że Cię nie widać... Fajnie, że jesteś. Zdrowia życzę!!!! Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
justyna.ada Re: Wróciłam i ja 06.06.05, 09:02 No to super że jesteś znowu! I mam nadzieję, że robótki działają kojąco... Odpowiedz Link
apsik1 Re: Wróciłam i ja 06.06.05, 09:20 widać że dużo z nas na Ciebie czekało, pewnie kilka z nas czeka jeszcze na Twoją nieocenioną pomoc w tych trudnych tłumaczeniach Dziękujemy Odpowiedz Link
ka_thy Re: Wróciłam i ja 06.06.05, 09:40 Witaj Małgosiu Jeśli dalej szukasz drutów to mam dla Ciebie wiadomość, że są w Krakowie w hurtowni na Łagiewnickiej. Odpowiedz Link
kajmy Re: Wróciłam i ja 06.06.05, 10:36 Witaj Małgosiu, życzę Ci dużo zdróweczka. Krystyna Odpowiedz Link
maksi Re: Wróciłam i ja 06.06.05, 12:18 dużo zdrowia Małgosiu, miło że wróciłaś Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
tusia.ms Re: Wróciłam i ja 06.06.05, 12:59 widzę że nie tylko mnie uszczęśliwiłaś swoim powrotem, cieszę się że już wszystko u ciebie ok a teraz chyba wszyscy zasypiemy cię prośbami o tłumaczenia dużo, dużo zdrówka. pozdrawiam "tyjąca" patrycja Odpowiedz Link
malgoha1 Re: Wróciłam i ja 06.06.05, 13:10 Czuję się jakbym wróciła na " rodzinne łono" ,dobrze być znowu wśród Was Odpowiedz Link
eirenne Re: Wróciłam i ja 06.06.05, 16:13 Bardzo się cieszę, że jesteś z powrotem Nie tłumaczenia, ale Twój uśmiech jest tutaj niezastąpiony. Dużo zdrówka życzę)) Odpowiedz Link
bomasta Re: Wróciłam i ja 06.06.05, 17:21 Widzę ,że poczucie humoru zostało dostrzeżone i docenione przez inne kolezanki też -W i t a m !!! Odpowiedz Link
igawroc82 Re: Wróciłam i ja 06.06.05, 21:19 Małgosiu, bardzo się cieszę że znowu jesteś na tym forum I nie tylko na tym Odpowiedz Link
maryna_cz Re: Wróciłam i ja 07.06.05, 10:18 witam cieplutko, dobrze ,że wróciłaś; teraz wypadało by się trochę pooszczędzać, w końcu to rekonwalescencja,pozdrowienia Marynia Odpowiedz Link