zofia111 28.11.05, 15:06 Czy macie linki do ciekawych sklepow i moglybyscie sie podzielic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenam1975 Re: pasmanterie internetowe 28.11.05, 15:44 szukaj w archiwum ten temat juz był pozdrawiam Odpowiedz Link
zdzid Re: pasmanterie internetowe 28.11.05, 19:56 Ja zrobiłam sobie ściągę na swojej stronie (adres w podpisie) - patrz na dole strony "ciekawe strony robotkowe" - są wszystkie znane mi polskie pasmanterie internetowe. Pozdrowienia! Odpowiedz Link
mewus Re: pasmanterie internetowe 29.11.05, 16:03 Dziewczyny, To pytanie, jak bumerang, wraca co jakiś czas. Ponieważ treść odpowiedzi nie zajmuje zbyt wiele miejsca postanowiłam ją umieścić w opisie forum. Trochę to reklama dla tych pasmanterii, ale w końcu wiele z nas z ich usług korzysta... Gdybym o jakiejś zapomniała, proszę dajcie znać. Pozdrawiam, Ewa -- www.fabrykaunikatow.pl Odpowiedz Link
daga39 Re: pasmanterie internetowe 29.11.05, 16:05 Nie ma Marty strony: www.wloczka.abc.pl a ma fajne włóczki i nie za drogo... Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: pasmanterie internetowe 30.11.05, 09:16 Ewentualnie możemy "przykleić" na górze najważniejsze wątki typu "sklepy internetowe" i inne Odpowiedz Link
kasiaba1 i jeszcze: 29.11.05, 16:31 www.apmar.pl/produkty.php choć przyznam że nie wiem jak działa sklep internetowy, bo kupuję tam "w realu"- mają dużo większy wybór Odpowiedz Link
igawroc82 Re: i jeszcze: 30.11.05, 15:43 Bardzo fajne. Chętnie bym się dowiedziała czy ktoś kupował u nich przez internet i jak to wygląda Odpowiedz Link
eirenne Re: i jeszcze: 30.11.05, 16:03 Achhhhhh!!!!... Czemu nie jestem w Polsce Do takich akcji nalepiej mnie wysyłać Ale, ale... jeśli wysyłają za granice, to może się skuszę Odpowiedz Link