wife77 06.04.06, 08:18 polecam to wydanie specjalne burdy dla laikow szydełka.Zakupiłam sobie i już wiem ,że będę w stanie coś zrobić Za miesiąć gazetka ze wzorami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igawroc82 Re: burda szydełkowanie 06.04.06, 08:30 No widzę że zabrałaś się też za szydełko Fajnie Odpowiedz Link
wife77 Re: burda szydełkowanie 06.04.06, 09:20 zabrałam się i to poważnie,jak ciocia się nauczyła to dlaczego mam sobie nie poradzić Zaraz kupie sobie nową Diane i zabieram się za ten długi bały Jak mi będzie szło jak przy probce to biorę się na poważnie gazetka ABC szydełkowania dopiero się wczoraj pokazała,a wzory mają być 8-10 maja. Odpowiedz Link
agniesia_f1 Re: burda szydełkowanie 06.04.06, 10:36 powiedzcie jaki dokładnie tytuł ma ten dodatek, bo musze poprosić męża o kupno a wiecie jak to z nimi jest ) Odpowiedz Link
kasiaba1 do pokazania mężowi ;) 06.04.06, 11:02 agniesia_f1 napisała: > powiedzcie jaki dokładnie tytuł ma ten dodatek, bo musze poprosić męża o kupno > a wiecie jak to z nimi jest ) Tutaj jest uwidoczniona: www.burda.pl/?sub=czytelnicy/wydania/bia Odpowiedz Link
agniesia_f1 Re: do pokazania mężowi ;) 06.04.06, 11:36 Dzięki, zamówiłam sobie prenumerate ABC i najpiękniejsze wziry i już nie będę musiała wchodzić w łaski Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: do pokazania mężowi ;) 06.04.06, 12:10 w sumie to zazdroszczę ja proszę męża o kupno, bo jak miałam prenumeratę "Anny" przychodziła 2-3 tygodnie po terminie, na dodatek w otwartym opakowaniu- to nie na moje nerwy, czekać aż sie komuś czytanie mojego pisma znudzi Odpowiedz Link
paddock Re: burda szydełkowanie 20.04.06, 20:22 czy można gdzieś jeszcze kupić to ABC szydełka - w Empiku już nie ma ((( Odpowiedz Link
jotkal1 Łopatologia szydełkowa 06.04.06, 14:57 tak mozna nazwać ten numer (Burda Specjal - Szydełkowanie - Twoje ABC). Dokładnie pokazane różne techniki szydełkowania - oczka podstawowe - technika filet - technika siatkowa - ozdobne motywy (kratki, rodzaje łączeń, formy okrągłe i kwadratowe) - koronka brugijska - oczka specjalne (rakowe i siatkowe, słupki reliefowe, krzyżowe i rozwidlone, supełki i pikotki) - technika tunezyjska - rady dla LEWORĘCZNYCH, o co niejednokrotnie pytały dziewczyny Na marginesie dodam, że widziałm już wiele "samouczków" szydełkowania, ale tem wydaje mi się najbardziej przejrzystym i prostym w opisie Odpowiedz Link
regi21 Re: Łopatologia szydełkowa 06.04.06, 17:26 Już zrobiłam jedną z czapeczek szydełkowych. Jeszcze nie wiem dla kogo. Po prostu podobała mi się. A mają być modne Odpowiedz Link