malgunia 06.09.06, 23:10 Wiem, ze stara ale moze ktos ma te ksiazke... warto? www.allegro.pl/item125771045_wzory_serwet_na_drutach_ksiazka.html U tego allegrowicza jest tez kilka juz "zabytkowych" ksiązek drutowo- szydełkowych Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela3s Re: ktoś zna? 07.09.06, 08:29 mam sporo książek na ten temat-teraz jestem w pracy ,ale kiedy przyjdę do domu to sprawdzę Odpowiedz Link
ela3s Re: ktoś zna? 07.09.06, 20:08 przeglądnęłam swoją biblioteczkę-niestety nie mam takiej ksiązki choć mam wiele innych-proponuję licytować,bo wzorów na serwety na drutach jest bardzo mało-ja spotkałam się dopiero na takie kiedy sprzątałam "po babci"-dowiedziałam się od mamy , że babcia robiła śliczne serwety i kilka znalazłam-życze powodzenia Odpowiedz Link
malgunia Re: ktoś zna? 07.09.06, 23:59 Bardzo dziekuję za sprawdzenie A ze to rzadkie, to wiem Odpowiedz Link
ela3s Re: ktoś zna? 08.09.06, 20:40 malguniu czy będziesz licytowała tę książkę?bo jak nie to ja chętnie a nie chciałabym wchodzic ci "w paradę" Odpowiedz Link
malgunia Re: ktoś zna? 08.09.06, 21:36 Elu, dziekuje, ze pytasz - licytuj Niestety musze wyjechac i nie bede miala dostepu do komputera Całe 3 tyg. za to z drutami na okraglo!! Odpowiedz Link