05.10.06, 22:13
smile
WLasnei znow obejrzalam sobie Twoje slicznosc w albumach smile I mam znow dwie prosby smile Mozesz mi napisac jak sie robo taki wzorek jaki masz na golfie w golfie rozowym merino? Cos jakby takie babelki smile
A drugie - urzeklo mnie w swej prostocie i skromnosci bolerko etiuda - mozesz mi napisac jak sie je robi? Etiuda to nazwa wloczki?

pozdrawiam cieplo i pozostaje w podziwie
yas
Obserwuj wątek
    • zdzid Re: do zdzid 05.10.06, 23:07
      Pod zdjęciem różowego golfu jest link z opisem wykonania smile w opisie jest
      również odnośnik do schematów wzorów - to na golfie to ażur, zwykłe dziurki.
      Etiuda to nazwa włóczki (bawełna z wiskozą), bolerko wzorowane jest na bolerku z
      "Damy w swetrze" 8/2006 tylko dodałam szydełkowe wykończenie - wachlarzyki z 6
      słupków. Mam zeskanowany opis z gazetki tylko dziś nie otwiera mi się Fotosik -
      jutro podrzuce link.
      Bardzo dziękuję za pozdrowienia i podziw smile)
      • zdzid link z opisem 05.10.06, 23:16
        jednak sie otworzył:
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/50fd8594ed7b73e9.html
        zbliżenie wykończenia:
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/89a1842b3838df3c.html
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9434a03eb57d04de.html
      • yasmeen Re: do zdzid 06.10.06, 18:02
        Dzieki wielkie smile
        Juz wiem czemu nie widzialam tego wzoru smile Ja patrzylam do galerii, a wzor byl na stronie w republice smile
        teraz wszystko jasne smile
        A bolerko, kolezanka mnie moli o bolerko, ja sie troche boje ze sobie nie poradze uncertain NA razie wiec dojrzewam smile

dziekuje i pozdrawiam
        yas

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka