ewa.b26 16.03.07, 19:37 W którym sklepie mają ładne bawełny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.grzeszczak Re: Gdzie kupię bawełnę ?w necie 23.03.07, 10:17 Ja kupuję na stronie www.swiatwloczki.pl Świetny sklep i ekspresowa dostawa. Wczoraj kupilam rano, a dzisiaj rano dostałam ))) To lubię!!! Odpowiedz Link
ela3s Re: Gdzie kupię bawełnę ?w necie 23.03.07, 10:27 kupiłam bawełnę MIYA(dość sporo) ze sklepu www.andrzej.istore.pl i czekam na dostawę Odpowiedz Link
malgoha1 Re: Gdzie kupię bawełnę ?w necie 23.03.07, 11:31 Miya jest super Ile płaciłaś? U mnie w pasmanterii takiej malutkiej, prowincjonalnej była po 4.70 i mieli wszystkie kolory- byłam w szoku. Jest też teraz na allegro po 4.4 -bardzo tanio - trzeba tylko doliczyć koszty przesyłki, ale warto Małgorzata Odpowiedz Link
ela3s Re: Gdzie kupię bawełnę ?w necie 23.03.07, 11:48 u nas w sklepach jest po 5 złotych , a mnie sie udało kupic po 4,05 !!!kupiłam w sobotę a w poniedziałek zaglądając do oferty tegoż sklepu była już po 4,50 - kosztów przesyłki nie płaciłam,ponieważ zrobiłam zamówienie(a właściwie to dwa zamówienia) na ponad 180,-a wtedy koszty przesyłki pokrywa sprzedający-kontakt bardzo dobry ze sprzedającym, a na przesyłkę czekam z wielką niecierpliwością ) Odpowiedz Link
ela3s Re: Gdzie kupię bawełnę ?w necie 23.03.07, 12:47 ano poszalałam kupiłam kilka kolorów ,bo wiosna i lato za pasem Odpowiedz Link
jokaer Re: miya do malgohy1 23.03.07, 12:44 a co robiłaś z tej miyi, konkretnie czy robiłaś na drutach bo ja na szydełku tak i bardzo fajnie wyszło, ale na druty nie próbowałam --- dagmargallery.republika.pl Odpowiedz Link
malgoha1 Re: miya do malgohy1 23.03.07, 12:59 Na razie próbki jeszcze jestem przy wełnie-u mnie śnieg sypie ale moim zdaniem to właśnie tak trudna do zdobycia, idealna włóczka bawełniana na druty Odpowiedz Link