mareju 02.11.07, 18:19 Czy robiłas coś z Oliwii - Interfox ?? jak się to prezentuje?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akna74 Re: Do Zdzid 02.11.07, 20:19 to i ja sie podlacze z pytaniem: czy robilas cos z tego moheru? www.interfox.com.pl/sklep/index.php? products=product&prod_id=39 bo mam chrapke na zielony i ten piekny pomarancz Odpowiedz Link
zdzid Re: Do Zdzid 03.11.07, 11:48 z Oliwii robiłam mnóstwo rzeczy i bardzo ja lubię, dobrze sie nosi. Na stronie Inter-Fox(Produkty) jest mój fioletowy kardigan, pomarańczowy golf i czapki, a na mojej stronie tez kilka rzeczy, a teraz właśnie zabieram się do czarnego płaszczyka w warkocze. Z tego moheru tez robiłam - zieloną tunikę jeszcze nie sfotografowaną przez Inter-Fox, a dla siebie dawno temu 2 sweterki - moher jest bardzo wydajny i miły w dotyku. Sweterek wyszedł mi z 25 dag, a teraz faktycznie w sprzedaży są bardzo fajne kolory. Odpowiedz Link
akna74 Re: Do Zdzid 03.11.07, 12:40 Zdzid a na tunike ile ci poszlo? bo chciaBam z tego moheru zrobic tuniczke z golfem Odpowiedz Link
zdzid Re: Do Zdzid 03.11.07, 14:04 30 dag - tunika jest na 65 cm długości, bez golfu. Jak chcesz z golfem to weź jeden motek więcej. Ja robiłam z tej włóczki na drutach 5. Odpowiedz Link