pitipel 13.12.07, 20:52 Czy ma może ktoś wzór tego cudeńka? www.interweaveknits.com/preview/2006_winter.asp Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjermak Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 14.12.07, 18:54 ja mam gazete wiec i opis, napisz na priv to ci wysle tylko dopiero po weekendzie bo wyjezdzam Odpowiedz Link
pitipel Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 16.12.07, 15:08 Ślicznie dziekuję; pozwoliłam sobie napisać na maila. Dzięęęęęki!! Odpowiedz Link
mareju Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 16.12.07, 15:56 Czy uzczysz mi schematu?A jak dostanę od Gosi nowe książki już niedługo to Ci się odwdzięczę Odpowiedz Link
pitipel Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 16.12.07, 17:25 OCZYWIŚCIE!!! Jak tylko dostanę Odpowiedz Link
mtondos Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 16.12.07, 18:50 Dziewczyny czy nie będzie to dla was kłopot jeśli mnie też wyślecie opis tego cudeńka.A jeśli już robicie to czy możecie się podzielić informacją, czy jest trudny w wykonaniu? Prześliczny jest ten kołnierzyk- uwielbiam asymetrię!!! Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI MAGDA Odpowiedz Link
pitipel Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 16.12.07, 23:07 Nie jest bardzo trudny; a jaki ładny, nie? Asymetryczny kołnierzyk robiony jest przy pomocy rzędów skróconych, tu możesz zobaczyć jak to sie robi: www.purlwise.com/2004/02/post_1.html Tzn tak przypuszczam, że są to rzedy skrócone, póki nie mam wzoru to tylko domysły; ale widzę, że sweterek się podoba - śliczny jest, prawda? Tu mozesz sobie obejrzeć "wykroje" do Jawbreakera: sugarsticks.blogspot.com/2006/12/its-really-that-close.html Wszystko wygląda prosto, zobaczymy co bedzie w opisie. Naturalnie bardzo chętnie go przekażę także i Tobie, o ile oczywiście mjermak nie ma nic przeciwko temu. Też czekam z wielką niecierpliwością, przebiarając nogami Odpowiedz Link
mareju Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 16.12.07, 23:40 Coś Ty. Gosia to super babka. Wszystko co od niej dostaję skanuję i dzielę się z dziewczynami . Jes to w moich postach Knit Interwave i ...poszukaj pod mareju znajdziesz. Odpowiedz Link
pitipel Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 17.12.07, 09:20 Tak, widziałam te skany - są bezcenne i bardzo, bardzo Wam za nie dziękuję!! Jesteście wielkie! Jawbreakera jdnakże tam nie było - stad moja prośba... Odpowiedz Link
mjermak Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 17.12.07, 15:47 Dziewczyny jak ktos jeszcze chce to prosze o maila na mjermak@gazeta.pl to wam hurtem wysle, postaram sie dzisiaj zrobic zdjecie i wyslac ale nie obiecuje bo skonana jestem po wyprawie do Nowego Jorku z rodzicami. Ale na pewno do konca tygodnia wam wysle. Odpowiedz Link