Dodaj do ulubionych

Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 2006

13.12.07, 20:52
Czy ma może ktoś wzór tego cudeńka?
www.interweaveknits.com/preview/2006_winter.asp
Obserwuj wątek
    • mjermak Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 14.12.07, 18:54
      ja mam gazete wiec i opis, napisz na priv to ci wysle tylko dopiero
      po weekendzie bo wyjezdzam
      • pitipel Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 16.12.07, 15:08
        Ślicznie dziekuję; pozwoliłam sobie napisać na maila. Dzięęęęęki!! smile
        • mareju Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 16.12.07, 15:56
          Czy uzczysz mi schematu?A jak dostanę od Gosi nowe książki już
          niedługo to Ci się odwdzięczę
          • pitipel Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 16.12.07, 17:25
            OCZYWIŚCIE!!! Jak tylko dostanę smile
            • mtondos Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 16.12.07, 18:50
              Dziewczyny czy nie będzie to dla was kłopot jeśli mnie też wyślecie
              opis tego cudeńka.A jeśli już robicie to czy możecie się podzielić
              informacją, czy jest trudny w wykonaniu?
              Prześliczny jest ten kołnierzyk- uwielbiam asymetrię!!! smile
              Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI
              MAGDA
              • pitipel Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 16.12.07, 23:07
                Nie jest bardzo trudny; a jaki ładny, nie?
                Asymetryczny kołnierzyk robiony jest przy pomocy rzędów skróconych, tu możesz zobaczyć jak to sie robi: www.purlwise.com/2004/02/post_1.html
                Tzn tak przypuszczam, że są to rzedy skrócone, póki nie mam wzoru to tylko domysły; ale widzę, że sweterek się podoba - śliczny jest, prawda?
                Tu mozesz sobie obejrzeć "wykroje" do Jawbreakera: sugarsticks.blogspot.com/2006/12/its-really-that-close.html

Wszystko wygląda prosto, zobaczymy co bedzie w opisie.
                Naturalnie bardzo chętnie go przekażę także i Tobie, o ile oczywiście mjermak nie ma nic przeciwko temu.
                smile
                Też czekam z wielką niecierpliwością, przebiarając nogami smile
                • mareju Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 16.12.07, 23:40
                  Coś Ty. Gosia to super babka. Wszystko co od niej dostaję skanuję i
                  dzielę się z dziewczynami . Jes to w moich postach Knit Interwave
                  i ...poszukaj pod mareju znajdziesz.
                  • pitipel Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 17.12.07, 09:20
                    Tak, widziałam te skany - są bezcenne i bardzo, bardzo Wam za nie dziękuję!! Jesteście wielkie!
                    Jawbreakera jdnakże tam nie było - stad moja prośba...
    • mjermak Re: Jawbreaker Cardigan z Interweave Knits Winter 17.12.07, 15:47
      Dziewczyny jak ktos jeszcze chce to prosze o maila na
      mjermak@gazeta.pl to wam hurtem wysle, postaram sie dzisiaj zrobic
      zdjecie i wyslac ale nie obiecuje bo skonana jestem po wyprawie do
      Nowego Jorku z rodzicami. Ale na pewno do konca tygodnia wam wysle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka