Dodaj do ulubionych

most na Świdrze

12.10.11, 23:36
Ten w remoncie oczywiście.
Dotarła do mnie dziś plotka, że przed zimą remont się nie skończy, bowiem skończyły się fundusze....Ktoś wie coś bliższego na ten temat? Kiedy usłyszałam hasło "kwiecień", zrobiło mi się trochę słabo....
Obserwuj wątek
    • piratfaka Re: most na Świdrze 13.10.11, 18:21
      remont mostu miał trwać planowo, do końca października. Chyba tak będzie, bo jest kładziony asfalt. Za to na wiosnę, być może w kwietniu ma rozpocząć się remont mostu w świdrze, ale tego od str torów.
      • patsik Re: most na Świdrze 13.10.11, 23:15
        mam nadzieję, że masz rację....

a remont mostu w ulicy Kołłątaja to jakiś koniec świata będzie, sądząc po ilości samochodów, przemieszczających się tamtędy...
        • tomjani Re: most na Świdrze 14.10.11, 22:12
          Z kibelkiem, z kibelkiem pora się przeprosić! :P A może i kosmiczny Elf się od czasu do czasu przydarzy?
          • patsik Re: most na Świdrze 17.10.11, 12:58
            potwierdzam, komuś coś się pozajączkowało: prace na moście wrą nawet nocą, pogoda sprzyja, więc nie wiem, skąd plotka o niedotrzymaniu terminu....
            ale zamknięcia Kołłątaja boję się strasznie....otwocczanie, nie będziecie jeździć przez Kresy, prawda? może przez Mlądz? Może przez Wólkę Mlądzką? Ale nie przez Kresy....proszę....W życiu nie wyjadę około 8 z mojej podporządkowanej ulicy na Rycerską - nikt nie wyjedzie....
            • grzeg_sz_1 Re: most na Świdrze 18.10.11, 12:46
              Trzeba dojechać do Okrzei, potem w Batorego (są światła), a potem to już prościutko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka