Dodaj do ulubionych

DO MICHAELANDRO

16.05.12, 07:23
Witam

W marcu założyłam wątek "CO SĄDZICIE O AKADEMII ABeCe", który wczoraj po wyrażonej pozytywnej opinii został WYKASOWANY.

Chciałam zapytać czy Pan/Pani MICHAELANDRO ma coś przeciwko wypowiadania się o tej placówce ???

Wielu rodziców odwiedzających forum napewno chciałoby dowiedzieć się więcej o tym miejscu by móc wybrać spośród kilku okolicznych placówek najlepszą dla dziecka i siebie lokalizacje.
ALE NIE MOGĄ TEGO ZROBIĆ BO TEMATY SĄ KASOWANE

Pytam więc o powód i proszę o wyczerpującą odpowiedź
Obserwuj wątek
    • patsik Re: DO MICHAELANDRO 17.05.12, 01:23
      Jestem upoważniona przez moderatora do kasowania postów, które są ogłoszeniem bądź reklamą. Do takich wpisów jest założony osobny wątek. Wedle mojej opinii, zarówno post zakładający wątek, jak i odpowiedź, były napisane w celach reklamowych, nie informacyjnych.

Gdyby wątek brzmiał: " jakie znacie placówki dla dzieci w okolicy?" nie byłby reklamą jednej firmy.
      • patsik Re: DO MICHAELANDRO 17.05.12, 01:30
        Jeszcze jedno: nie skasowałam wątku, póki nie było komentarzy, bo liczyłam na to, że rozwinie się konstruktywna dyskusja, jak choćby w wielu wątkach o fryzjerach, stomatologach czy weterynarzach. Jednak kiedy pojawiła się pochwalna odpowiedź od użytkownika, który na forum gazety zaistniał tylko po to, żeby napisać jednego posta, musiałam skasować cały wątek, bo - niestety - to już JEST reklama.
    • 1renata.r Re: DO MICHAELANDRO 17.05.12, 07:32
      Dlaczego więc nie są kasowane wszystkie wątki, które otrzymały pozytywną opinię na swój temat ? A skasowany został wątek Akademi ABeCe ??
      Idąc Pani torem myślenia każda pozytywna wypowiedź jest reklamą. Proszę więc albo skasować wszystkie wątki z pozytywnymi wypowiedziami albo dać ludziom prawo do swobody myśli. A to że ktoś wypowiedział się po raz pierwszy to chyba normalne... Raczej nie możliwe jest wypowiedzieć się odrazu po raz trzydziesty ???
      • maryshaa Re: DO MICHAELANDRO 17.05.12, 14:49
        E tam patsik, wdajesz się w dyskusje. Kasuj i tyle.
        • patsik Re: DO MICHAELANDRO 17.05.12, 16:28
          Maryshaa, nie wdaję się w dyskusje, tylko tłumaczę, licząc na zrozumienie.
          Poza tym od dyskusji ( jakiejkolwiek) na tym forum serce rośnie, toteż dbam pośtednio, żeby coś się działo.
          Firma Abece jest moją ulubioną do kasowania, bo ilość postów reklamowych, jakie pojawiają się na jej temat na naszym forum jest największa. Właściciele ( albo wielbiciele ) nijak nie potrafią trafić do wątku ogłoszeniowego, ani wyprodukować posta, który nie wyglądałby jak reklama.
          Renata, jeśli użytkownik ma na swoim koncie gazetowym JEDNEGO posta i jest to post chwalący jakąkolwiek firmę, to jaki jest cel istnienia tego użytkownika, jeśli nie reklamowy?
          Gdyby taka maryshaa, która na forum jest od lat, albo grzeg_sz, albo ktokolwiek KTO ISTNIEJE, napisałby, że Abece jest ok, nie skasowałabym.
          • michaelandro Re: DO MICHAELANDRO 21.05.12, 12:10
            Michaelandro chętnie przekaże forum w dobre ręce.
            • patsik Re: DO MICHAELANDRO 21.05.12, 16:39
              Michaelandro niech opowie, co trzeba robić, oprócz kasowania reklam. Mam teraz trochę więcej czasu....
              • chiste O, a chiste moderaturę w dobre ręce odda 28.05.12, 11:48
                Jak w temacie.
                • patsik Re: O, a chiste moderaturę w dobre ręce odda 29.05.12, 12:01
                  Chiste, to ty TEŻ moderujesz?
                  Bo ja, na prośbę michaela, od jakiegoś roku dbam o to, żeby forum nasze reklamami nie zarosło ;)

Napiszcie mi, tak wprost i w punktach, na czym polega moderowanie (oprócz kasowania postów, łamiących regulamin) i jakie obowiązki ma właściciel forum. Prawdopodobnie podołam tym obowiązkom :)
                  • grzeg_sz_1 Re: O, a chiste moderaturę w dobre ręce odda 29.05.12, 12:56
                    I będzie Rzeczpospolita Babska:-)
                  • michaelandro Re: O, a chiste moderaturę w dobre ręce odda 29.05.12, 17:44
                    W sumie to nie wiem :) Kiedyś za starych dobrych czasów próbowałem stymulować tutaj dyskusje, ale najlepiej robili to w Józefowie!
                    Tak wspominkowo powiem, że udało mi się poznać tu paru fajnych ludzi- kiedyś bywało na tym forum naprawdę gorąco ;)
                    • grzeg_sz_1 Re: O, a chiste moderaturę w dobre ręce odda 29.05.12, 17:53
                      michaelandro napisał:

> W sumie to nie wiem :) Kiedyś za starych dobrych czasów próbowałem stymulować t
                      > utaj dyskusje, ale najlepiej robili to w Józefowie!
                      > Tak wspominkowo powiem, że udało mi się poznać tu paru fajnych ludzi- kiedyś by
                      > wało na tym forum naprawdę gorąco ;)
                      >

stare dobre czasy:)
                      • patsik Re: O, a chiste moderaturę w dobre ręce odda 29.05.12, 22:04
                        Bywało, bywało :)
                        Ja mogę powrzucać ;)

Pogadajmy o gabinecie kosmetycznym xyz
                        Obsmarujmy fryzjerkę zyx
                        Polecam swe usługi ogrodnicze
                        Nie polecam pana Zdzisia, co maluje krzywo ściany
                        Auto naprawię, każde, byle bmw ;)

Chcecie jeszcze? Forum się ucieszy, jak polecimy z adresami i nazwami ;)
                        A na Ciebie, grzeg, to się mam obrazić, czy co?
                        Co to za szowinizm? Kobieta nie może być moderatorem? Foooch!

• chiste To było zawsze bardzo babskie forum 30.05.12, 00:21
                          I nie było w tym nic złego.
                          Moderować mogę od ho, ho... Nawet sam Michaś pewnie nie pamięta, kiedy dał mi kluczyki do tej Skody ;)
                          Rzadko korzystałem, głównie zajmowałem się kasowaniem reklam, co - jak widać - jest też ulubionym i głównym zajęciem patsik. Bo to nie forum, lecz słup ogłoszeniowy się zrobił.
                          Stymulować nie ma co. Twarzoksiążki i TyTuby rządzą. W Józefowie też się pogryźli i obrazili na adminki, poziom aktywności spadł drastycznie.
                          • patsik Re: To było zawsze bardzo babskie forum 30.05.12, 02:27
                            no ale w Józefowie CZASEM coś się dzieje
                            czyli: jak i w realu ;)))

obrażalskich się nie boję, dalej będę kasować reklamy
                            • chiste Zawsze możesz zaznaczyć opcję "wszystko"... 30.05.12, 02:50
                              patsik napisała:

> no ale w Józefowie CZASEM coś się dzieje
                              > czyli: jak i w realu ;)))

Zawsze możesz zaznaczyć opcję "wszystko", a potem kliknąć "skasuj" ;>
                              Często miałem takie "pokusy".
                              • dilbi Re: Zawsze możesz zaznaczyć opcję "wszystko"... 30.05.12, 07:51
                                Weźcie nie róbcie tego, co?? ;)
                                Fakt niewiele się tutaj nie dzieje - ale to podobnie jak w realu, niestety.

Pierwszy raz jak tutaj weszłam zastanawiałam się gdzie ukrywa się te tysiące ludzi mieszkających w Otwocku i może nikt o tym miejscu nic nie wie.
                                Ale skoro ja to znalazłam, to inni również :)
                        • grzeg_sz_1 Re: O, a chiste moderaturę w dobre ręce odda 30.05.12, 08:43
                          patsik napisała:

> A na Ciebie, grzeg, to się mam obrazić, czy co?
                          > Co to za szowinizm? Kobieta nie może być moderatorem? Foooch!
                          >
                          :-)
                          to było z sympatii:):)
                          a foooochiii są takie kobiece, mają swój urok:)
                          • patsik Re: O, a chiste moderaturę w dobre ręce odda 30.05.12, 12:16
                            Dilbi, te ludzie to się okopali i po krzakach siedzą oraz bunkrach.

;)

Jak się im powie, że internet jest, to się mocno dziwują....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka