Dodaj do ulubionych

dobry pediatra

14.06.12, 20:47
Czy ktoś mógłby polecić mi dobrego pediatrę w Otwocku (najchętniej NFZ)?
Obserwuj wątek
    • dilbi Re: dobry pediatra 14.06.12, 21:46
      dr Iwona Walczyńska
      jeszcze w miarę jest dr Grzybowska.
      • agusja1 Re: dobry pediatra 15.06.12, 08:07
        Byłam zapisana w przychodni Centrum i dr. Walczynska jest bardzo dobra, ale kolejki to masakra. W sezonie chorobowym tzn. listopad wyznaczono mi wizytę z chorym dzieckiem na za 3 tygodnie (ciekawa jestem kto zamawial wizytę na za 2 tygodnie). Ponieważ nie lubię się wciskać w kolejki i prosić o przyjęcie to przepisałam dzieci do przychodni RCZ na Grunwaldzkiej. Tam korzystam z usług dr. Grzybowskiej (równie dobra), dr. Soćko (też dobra, nie wciska antybiotyku na siłe), dr. Urbanek (lekarz rodzinny, młoda i też dobra). Co najważniejsze nie czekam na wizytę 3 tygodnie a co najwyżej 1 dzien.
        • tereferefretka Re: dobry pediatra 25.06.12, 16:34
          co do terminów, ja nie mogę się zgodzic, z chorym dzieckiem, nie zdarzyło się nigdy,żeby dr Walczyńska mnie nie przyjęła, a były dzieci i bardzo małe, i umówione bilanse, i szczepienia, nigdy pani doktor nie odmówila,przeważnie było to rano, ale dzwoniłam około 7.30 i zawsze Panie z recepcji kazały przyjść, Pani doktor przed 8 rano przyjmuje 'nagłe wypadki' :)

czemu są tak odległe terminy,mają bardzo duże obłożenie, bo lokalizacja jest jaka jest,

no cóż, ja przychodnię w Świdrze omijam szeerokim łukiem, nie zdzierżę dr Tybuszewskiej, podpadła mi parę razy, od tamtej pory nie jeżdżę tam już do żadnego lekarza.
      • grzeg_sz_1 Re: dobry pediatra 15.06.12, 08:08
        dr Grzybowską odradzam - bardzo subiektywna opinia na podstawie doświadczeń osobistych.
        dr Walczyńska jest OK, mogę jeszcze polecić dr Gęsiora - przyjmuje w Karczewie.
      • tereferefretka Re: dobry pediatra 15.06.12, 11:07
        zdecydowanie dr Walczyńska :)
    • tereferefretka Re: dobry pediatra 15.06.12, 11:09
      jeśli rozważasz poza nfz, to polecam też doktora Artura Kusia, przyjezdza do domu, bardzo dobry lekarz, swietne podejscie do malych pacjentów :)

namiary mozna znalezc na stronie przychodni all-medi na Warszawskiej. (z reszta nie wiem,czy oni nie dzialaja w ramach nfz-u)
      • myga82 tereferefretka 25.06.12, 08:55
        Czy mogłabyś podać maila? chciałabym o coś zapytać na priv.
        • tereferefretka Re: tereferefretka 25.06.12, 16:30
          tereferefretka@gmail.com

;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka