kubek 02.01.06, 08:36 www.linia.com.pl/stored/img/l/200512/4c0cb7581135088798.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kugliczka holiday inn? 04.01.06, 19:14 www.ehotelarz.com/modules.php?name=News&file=article&sid=165 Odpowiedz Link
jackie_brown nawet jeśli nie holiday inn... 05.01.06, 11:52 to i tak super. Wreszcie coś się będzie tu działo. Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: nawet jeśli nie holiday inn... 05.01.06, 15:37 jackie_brown napisała: > to i tak super. Wreszcie coś się będzie tu działo. "Tu", czyli w Jozefowie, a to wpływu na Otwock raczej miec nie będzie... Nie wiem tez, czy na Józefów, bo w sumie jaki wpływ na mieszkańców Wawki ma taki Marriot...?:) Odpowiedz Link
111majka Re: nawet jeśli nie holiday inn... 05.01.06, 17:05 Jakby w Warszawie byl tylko Mariot i nic poza nim, to na pewno mialby wielki wplyw na wszystko co dzieje sie w miescie. I obok tego miasta pewnie tez. Ale - pozyjemy, zobaczymy. Dla niektorych bedzie to wielka szansa, a dla innych wprost przeciwnie, jak to na ogol bywa:) Odpowiedz Link
doomi Re: nawet jeśli nie holiday inn... 05.01.06, 17:06 Ja tam się nie podniecam tym, że coś w tym miejscu zbudują, bo szkoda mi tych okolic, ale fakt faktem że jakaś dodatkowa knajpa dla mieszkańców, czy jakiś bar przybędzie. Zobacz co się dzieje pod mazowszem czy u mikulskich w weekendy. Oby tylko ceny były józefowsko-otwockie, a nie warszawskie :) Pozdrawiam, ja to bym chciała chociaż jednego kota, ale z powodu alergii dziecka nie mogę na razie :( Odpowiedz Link
doomi Re: nawet jeśli nie holiday inn... 05.01.06, 17:07 hm majka, znowu w tym samym czasie w tym samym miejscu :D Odpowiedz Link
111majka Re: nawet jeśli nie holiday inn... 05.01.06, 19:10 Marto, gdyby w Warszawie byl tylko jeden Mariot - na pewno mialby olbrzymi wplyw na to co dzialoby sie w stolicy. I pod ta stolica takze. A poniewaz "mariotow" juz nabudowali tam sporo - to jest tylko jednym z wielu. A ten holiday inn (niestety nie Swider-Majer) bedzie tu rzeczywiscie jedyny. Z jednej strony to moze dobrze, wzrosnie prestiz miasta, nowe miejsca pracy, nowi (bogaci) przyjezdni (moze inwestorzy). Ale z drugiej, to Jozefow moze przez ta inwestycje przestanie byc cichym, urokliwym miasteczkiem kojarzonym ze Swidrem, wydmami i sosnami. Odpowiedz Link
111majka Re: nawet jeśli nie holiday inn... 05.01.06, 19:13 Sorry, ze napisalam drugi raz to samo. Ale cos mi sie porobilo dziwnego i nie widze kilku wpisow. Teraz tez czasami ostatnim wpisem jest wpis marty (z kotami oczywiscie). Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: nawet jeśli nie holiday inn... 05.01.06, 20:18 No tak, ale co na dobrą sprawe obchodzi mnie hotel w Józefowie...? Wolałabym zdecydowanie kino z prawdziwego zdarzenia, a nie hotel, bo tak sie sklada, ze do kina chodze często, a do hoteli w ogole, hehehehe.... Knajpa z prawdziwego zdarzenia...? Hmmm, raczej nie mysle, ze będzie to przybytek dla mnie, ja tam wole miejsca z chrakterem , "duszą", a czy można o czyms takim mówić w przypadku hotelowej knajpy...? No i żal, ze fajne tereny (akurat miejsce obok mostu kolejki waskotorowej jest moim ulubionym do prażenia tyłka w lecie) bedą poza moim zasiegiem... Widziałam, jaki ogromny teren ogrodzili pod tę budowę... Szkoda... Odpowiedz Link