krzysieks1984 09.02.06, 19:29 Co to za przewoźnik,co ile chodzi,jaką ma trase,może ma strone w necie? Dzisiaj widziałem go w Międzylesiu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michaelandro Re: WOT-trans 09.02.06, 19:34 To chyba jakiś znikający punkt ;) Pierwsze słysze... ale dobrze by było gdyby na rynku pojawiła się "nowa twarz" :) Odpowiedz Link
krzysieks1984 Re: WOT-trans 09.02.06, 19:39 No ja widziałem go dwa razy miesic temu i dzisiaj. Widiałem obsługe Manem czy mercem,a dzisiaj Setra Odpowiedz Link
chiste Re: WOT-trans 10.02.06, 08:43 To chyba Trans'AP, czyli klon Arki. 5 kursów dziennie na trasie Otwock-Środborów-Warszawa. _______ Ospo czorna! Idź do Dorna! Odpowiedz Link
spicyspy Re: WOT-trans 12.02.06, 23:08 to wilga, mam miesieczny na te linie i pytalam pana kierowce czy sie zalapuje... Odpowiedz Link
francesca12 Re: WOT-trans 22.02.06, 22:58 Jechałam WOT-transem (co za kiepska nazwa) w poniedziałek rano. Z Andriollego spod kwiaciarni do Muzeum Narodowego jechał równo godzinę. Sporo. Kosztuje 4 PLN, na odcinku z Otwocka do Michalina zatrzymuje się co 10 metrów, zbiera wszytskich, mało brakuje, aby jeszcze bezpańskie psy podrzucał. Miejscówka była, ale przy oknie.. czemu to źle? A temu, że ogrzewanie nieźle dawało i jedna noga mi się gotowała w kozaczku :) W sumie ok, ale ja nie mogę jeździć autobusami, nie mogę w nich czytać, a wpartywać się za okno ze skupieniem przez 1 h, to za dużo jak dla mnie. Odpowiedz Link