patsik 22.02.07, 20:29 czy otwocczanie, jako "ludzie z lasu" solidaryzują się z ekologami? macie zielone wstążeczki? podpisujecie petycje do władz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzeg_sz1 Re: Rospuda 23.02.07, 07:32 trzeba uważać z tą ekologią;) wiadomosci.onet.pl/1491702,11,item.html Patsik, już pewnie masz swoją teczkę w służbach;) Pewnie że się solidaryzują, głupotą jest niszczenie tej doliny, szczególnie że tą obwodnicę można puścić tak by omijała dolinę Rospundy Odpowiedz Link
patsik Re: Rospuda 23.02.07, 10:31 No własnie dziś się dowiedziałam, że na 100% jestem już na czarnej liście ekologów i innych szkodników....bo moje opinie są w róznych miejscach internetu....i bardzo są szczere oraz wypowiedziane bez ogródek. Na manifestacji raz byłam....a nawet i do Augustowa mnie poniosło, żeby sprawdzić sytuację na miejscu...Będziecie mnie odwiedzać w kazamatach i lochach IV RP? Odpowiedz Link
michaelandro Re: Rospuda 23.02.07, 13:52 My też mamy swoją dolinę Rospudy. Jest nią Bagno Całowanie. Dla przypomnienia: Artykuł w lokalnejgazecie Artykuł na stronachekologów Dzień w dzień ciężki sprzęt budowlany niszczy prawdziwą perełkę z naszych okolic. Dzięki Chiste, tylu postów dawno nie stworzyłem ;) Odpowiedz Link