xycho1 10.05.07, 22:08 Pomysł bardzo mi się spodobał, piszcie proszę jak najwiecej, mi przyjezdnemu będzie się łatwiej porusza po Otwocku wiedząc, że zawsze mogę zajrzec do podrecznika :) otwock.org/info Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_wawrzyn Re: Encyklopedia Otwocka 26.06.07, 01:33 w chwili obecnej mamy już ponad 70 haseł i tworzą się kolejne, zapraszamy do tworzenia, jest to dosyć proste, ewentualnie warto wpaść teraz lub w przyszłości, by dowiedzieć się czegoś o mieście. Pzdr. Odpowiedz Link
marek_wawrzyn Re: Encyklopedia Otwocka 13.07.07, 02:09 Tradycyjnie zapraszam do nas: www.otwock.org/info Mamy już 130 haseł, wpisaliśmy też otwockie forum GW w dziale: Otwockie Strony Internetowe. Proszę o sugestie, jakie informacje na temat Otwocka chcielibyście znaleźć, postaramy się spełnić oczekiwania. Pzdr. MW Odpowiedz Link
marek_wawrzyn Nowe hasła 21.07.07, 13:15 Witam, mamy już ponad 150 haseł Włąsnie dodałem link: otwock.org/info/index.php/Otwoccy_artyści Możecie poczytać o znanych osobach związnych z naszym miastem Polecam też spis alfabetyczny, gdzie można znaleźć więcej haseł. Miła zabawa na weekend. Dla żądnych historii polecam hasła jeszcze nie uzupełnioone do końca, ale już dosyć ciekawe... otwock.org/info/index.php/Rada_Miasta_Otwocka oraz otwock.org/info/index.php/Miejska_Rada_Narodowa_w_Otwocku jest też link do forum Gazety Wyborczej :) na stronie: otwock.org/info/index.php/Otwockie_strony_internetowe Proszę oczywiście o sugestie, czego byście chcieli się dowiedzieć w przyszłości. Mamy pewne ciekawe plany na sierpień, dam znać... Pozdrawiam, MW Odpowiedz Link
marek_wawrzyn 200 haseł 07.08.07, 21:15 Zapraszamy na otwocką encyklopedię, właściwie wikipedię. Mamy już 200 haseł, a będzie więcej www.otwock.org/info Odpowiedz Link