zlamany_obcas 07.06.07, 15:18 hej:) wiecie może coś na temat dzisiejszego pożaru?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlamany_obcas Re: pożar 07.06.07, 17:22 gdzieś po drugiej stronie torów, w kierunku skrzyżowania samorządowej z żeromskiego... ale nie wiem niestety gdzie dokładnie Odpowiedz Link
kalina_p Re: Ceglana 07.06.07, 23:39 jechalismy akurat Żeromskiego, widzialam ten pozar. Tylko nie zdążyłam się przyjrzeć, co to bylo, chyba drewnik znow, tak? Jadąc do centrum Owtocka po lewej stronie, przed torami. Odpowiedz Link
ola_i_ania Re: Ceglana 08.06.07, 14:25 Ja też przejeżdzałam tamtędy tak ok. 14.30 i było pełno dymu, mnóstwo gapiów. To drewniak się palił, ale podobno pustostan. Ja wracałam Żeromskiego o 20.30 to spaleniznę jeszcze było czuć Odpowiedz Link
edward81 Re: Ceglana 11.06.07, 12:22 Na pewno byl to świdermajer - też tamtendy przejeżdzaliśmy i zatrzymalismy się na parę minut. Działka wyglądała na niezamieszkałą, w środeku budynku nie było ludzi, mebli raczej też nie było, a przynajmiej niewiele. Akcja strażaków nic nie pomogła - spłonął niemal doszczętnie. Okoliczni ludzie mówli, że powodem pożaru mogło być podpalenie. Odpowiedz Link