chiste 09.08.07, 12:18 Nie wiecie, gdzie w Otwocku jest basen? Chyba tam: www.okidfc.com.pl/index.php?page=sr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamelka007 Re: Basen, basen... 09.08.07, 12:27 wiecie. na światłach w świdrze jadąc do józka nelaży skręcić w prawo w ulice majową i podążać nią w kierunku mlądza. za jakis czas należy skręcić w lewo (mało precyzyne określenie ale wszyscy tubylcy będą wiedzieć a i oznakowanie jest):) chiste! może do nas jutro zawitasz? doomi proponuje płonące naleśniki:) Odpowiedz Link
chiste Bardzo mi miło 09.08.07, 12:40 Dziękuję za zaproszenie, ale niestety, mam już włączony od jutra "Drang nach Breslau". Ucałuję nóżkę Mistrza Fredry w Waszym imieniu. Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Bardzo mi miło 09.08.07, 19:57 "W lewo" - to (o ile się nie mylę) ulica Sienkiewicza.. A swoją drogą mapka na stronie jest tak nieczytelna, ze za cholerę bym do celników nie trafiła... Odpowiedz Link
kalina_p Re: Bardzo mi miło 09.08.07, 21:42 z mapki wynika, że skręcić należy w Kolorowa, mnie sie zupełnie czytelna wydaje, aczkolwiek dojechać jeszcze tam nie próbowałam. Odpowiedz Link
marek_wawrzyn Re: Bardzo mi miło 10.08.07, 00:35 bo to ośrodek miejscowy dla miejscowych, nie chcemy tu obcych :) PS. cytat pochodzi z serialu... jakiego? Badzo dobrego. Odpowiedz Link
patsik Re: Bardzo mi miło 10.08.07, 15:32 zdecydowanie w Kolorową, Sienkiewicza jest dalej :) a tam się da pływać u tych celników? Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Bardzo mi miło 10.08.07, 23:27 www.otwock.pl/default.asp?ID=85&a=2&c=2#mapa Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Bardzo mi miło 10.08.07, 23:30 atsik napisała: > a tam się da pływać u tych celników? Chyba da, skoro wiele osob tam chodzi:) Odpowiedz Link