bagietto 31.01.08, 14:43 szukam dobrego ortodonty dziecięcego w Otwocku, albo gdzieś w okolicach. Może znacie? Jeśli takowy istnieje, proszę o namiary. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryshaa Re: Ortodonta w Otwocku 19.12.08, 11:33 Odświeżam wątek... czy jest w Otwocku godny polecenia ortodonta? Chciałabym założyć sobie aparat na stałe i może uda się w Otwocku :-) Odpowiedz Link
kulka_easy Re: Ortodonta w Otwocku 21.12.08, 20:59 na forum już kilkakrotnie było o tym pisane.. Odpowiedz Link
maryshaa Re: Ortodonta w Otwocku 22.12.08, 10:46 Dzięki. A możesz mi podesłać linki,bo przez wyszukiwarkę znalazłam tylko ten jeden wątek na jednego posta, który odświeżyłam. Odpowiedz Link
kulka_easy Re: Ortodonta w Otwocku 22.12.08, 12:41 Polecam dr Biebiawską - kiedyś przyjmowała na ul.Warszawskiej - teraz przenieśli się na ul. Geislera. tel. 022- 788-79-89. Odpowiedz Link
przykronam3 Re: Ortodonta w Otwocku 10.08.16, 15:47 Wiem kogo nie polecam. Dr Radomska z Kołłątaja 2 (Radodent ) nie zbadała syna, bo. .nie miał umytych zębów przed wizytą. Ale za wizytę kasę przyjęła. Nawet kupiłabym te pastę i szczoteczkę, ale nie zaproponowała. Zapytała "czego pani ode mnie oczekuje" , odpowiedziałam, że chyba nie jest to zaskoczenie, że leczenia wady zgryzu syna. Po wyjściu z gabinetu, mój syn poprosił, żebyśmy już tu nie przychodzili, bo "ta pani jest chamska". Odpowiedz Link
przykronam3 Re: Ortodonta w Otwocku 10.08.16, 15:58 Nie polecam też Kliniki Radość przy Patriotów , już trzeci raz zmienili ortodontę. Ostatnio przyjechaliśmy po aparat z naprawy, został źle ustawiony i w dodatku musielismy przyjeżdżać 2x bo nie był gotowy na czas o czym nas nie powiadomiono. Mimo to kierownik nie miał skrupułów, żeby wziąć kasę za te 2 wizyty i jeszcze za naprawę oddzielnie i za czyszczenie dodatkowo . Generalnie zero poczucia odpowiedzialności za swoją pracę , szacunek dla klientów też żaden. Kilka lat tam byliśmy. Teraz szukam profesjonalisty, dość mam chamstwa i chciwości Odpowiedz Link
szadoka Re: Ortodonta w Otwocku 06.01.09, 12:45 Pani Doktor Sobczak-Grzanka. Nie pamietam ulicy...Radzyminska? ulica obok to ul. Bartosza. Ustawia zeby mojej corce. Jestm zadowolona. Odpowiedz Link
kapo777 Re: Ortodonta w Otwocku 30.09.15, 12:05 Pani dr Ratyńska, klinika Dental Clinic Józefów. (ratynscy.pl) Odpowiedz Link