natka71 04.04.09, 20:33 Mam pytanie. Czy ktoś wie czy miasto planuje naprawę dróg po wykonaniu kanalizacji, czy to już tak zostanie? A jeśli mająto naprawić to kiedy??? Kierowca Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patsik Re: Otwockie drogi 05.04.09, 11:22 myślę, że zostanie przynajmniej nie będzie kałuż ;) a mieszkańcy niech sobie zakupią terenówki - może salony będą dawały rabaty, jak się mieszkańcy grupowo zgłoszą do sprzedawców ;) Odpowiedz Link
grzeg_sz_1 Re: Otwockie drogi 05.04.09, 12:55 patsik napisała: > myślę, że zostanie > przynajmniej nie będzie kałuż ;) > > na to bym nie liczył. ZTCW robią tylko kanalizację i wodę. O instalacji burzowej nic nie słyszałem, więc wydaje mi się że Wenecją Mazowsza zostaniemy w dalszym ciągu. Odpowiedz Link
patsik Re: Otwockie drogi 06.04.09, 10:13 ale grzeg - jeśli nie zrobią asfaltu, nie będzie w nim dziur - nie będzie się miała woda gdzie zbierać ;) przez kamyki szybko się przesączy ;))) Odpowiedz Link
patsik Re: Otwockie drogi 10.04.09, 22:23 psze Państwa - umarłam dziś ze zdziwienia Jadę sobie otóż ciągiem Rycerska - Portowa w kierunku centrum. Jeszcze wczoraj, na wysokości apteki i ogrodniczego ryły tam kopary. A dziś??? A dziś mamy asfalt!!!! No nie do wiary.... Ktoś to widział i potwierdzi, czy mi się przyśniło? Odpowiedz Link
grzeg_sz_1 Re: Otwockie drogi 11.04.09, 10:18 Aby jeszcze zaasfaltowali dalszy ciąg, było by super:) Odpowiedz Link
patsik Re: Otwockie drogi 12.04.09, 20:34 grzeg, czy Ty nie za dużo wymagasz???? ;)) Górną wyasfaltowali jestem w trwałym szoku będę musiała odbyć szereg wizyt u psychoterapeuty ;)))) Odpowiedz Link
lkt33 Re: Otwockie drogi 14.04.09, 09:00 Polecam Tysiąclecia. Ciekawe kto w okolicy mieszka> Bo ulica wzorcowa choć kończy się na górce. Ach ta mega kałuża na zakręcie :) Fajne masło się robiło :)))))) Odpowiedz Link
grzeg_sz_1 Re: Otwockie drogi 14.04.09, 09:02 Tysiąclecia mogli by dociągnąć chociaż do samej górki :) Odpowiedz Link
ka-z Re: Otwockie drogi 14.04.09, 21:11 moze jest szansa ze zostanie i to bez kałuż ;-) dzis przekopywana była wawerska wiec jest szansa ze dojdą do ścisłego centrum i mało kto wjedzie tam samochodem i nie będzie problemów z parkowaniem, Odpowiedz Link