Gość: kasiek_84 IP: *.chello.pl 09.02.10, 15:22 Witam, czy ktoś może robił kurs w Lejdis car we Wrocławiu??? Jak wygląda organizacja tej szkoły? Kogo polecacie a kogo nie? Z góry dziękuję za opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babeczka Re: Lejdis car- Wrocław IP: *.147.83.107.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.02.10, 19:04 dobry wybór :) zaczynają na rynku, ale wiedzy i determinacji można im pozazdrościć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Lejdis car- Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.10, 16:57 Ja jeżdżę w Lejdis, kobietka z którą jeżdżę jest fantastyczna. Kasia ma na imię. Na teorii też babeczka:) Dziewczyny fajny pomysł mają.Długo nie mogłam sie zdecydować na zrobienie prawka tyle się słyszy o obleśnych facetch a tu same kobietki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowczyni Re: Lejdis car- Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 21:41 Coraz więcej dobrego słychać na temat tej szkoły jazdy. A jakie odlotowe auto mają do nauki. Szkoda ,że już mam prawo jazdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Lejdis car- Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 09.03.10, 15:42 Najlepsza szkola we Wrocłąwiu. Luksusowa sama wykładowa, a nie jakies buradztwo. Naprawde jestem bardzo zadowolona. Polecam P.Asię. Moje dwie kolexanki u niej zdawały i za pierwsyzm razem zdaly. W ogole Bardo miło i super atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Lejdis car- Wrocław IP: 92.27.113.* 24.03.10, 21:53 Hejka wlasnie zrobilam tam prawojazdy i zdalam za pierwszym razem. Szkola jest swietna. Wszystkie panie takie mile i rozumieja wszystki problemy. Godne polecenia. Ja bylam w szoku jak tam swietnie. Polecam Pania Olge w szczegolnosci. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Lejdis car- Wrocław IP: *.centertel.pl 21.05.10, 19:32 Zdałam za 1 razem, bardzo się przykładają! Rewelacja !! Olga super prowadzi wkłady z Asią się dobrze jeżdzi !!! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instruktroka:) Re: Lejdis car- Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.10, 16:44 Dziewczyny świetny pomysł mają ale myślę,że im to się nie uda:( wszyscy mówią, że to żadna różnica czy facet czy kobietka uczy ale w praktyce kto się odważy przyznać,że uczy go kobieta instruktor i do tego jest dobra? Przecież to obciach lepiej znosić niedwuznaczne teksty jakiegoś erotomana instruktora jak przyznać sie do tego, że uczy mnie "baba". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Lejdis car- Wrocław IP: *.internetunion.pl 03.06.10, 12:52 Nie polecam tej szkoły. Robilam u nich kurs i żałuję. Nie zdałam 3 razy i jazdy doszkalające wzięłam już w innej szkole i dopiero wtedy się udało. Co z tego, że maja fajną salę i samochód? Atmosfera niemiła, instruktorki obgaduja wszystkich naokoło a sama nauka pozostawia wiele do życzenia... Podczas jazd ciągłe rozmowy przez tel i naciąganie na dodatkowe lekcje, które i tak nic nie dają...Szczerze odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejdis Car:) Re: Lejdis car- Wrocław IP: *.centertel.pl 09.06.10, 14:13 Kochana konkurencjo wiemy,że podoba Wam sie nasz pomysł:)na szkołę i to nie ładnie takie opinie pisać na forum:( Szkoła Nasza jest mała i dobra.Jak do tej pory nie wyszkoliłyśmy żadnej Moniki:)można to sprawdzić:)Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&A Re: Lejdis car- Wrocław IP: *.centertel.pl 22.06.10, 18:35 A ja serdecznie polecam ! Fajna atmosfera i profesjonalna nauka. Odpowiedz Link Zgłoś
violetta85 Re: Lejdis car- Wrocław 21.12.10, 19:44 Od dawna poszukiwałam fajnej, babskiej szkoły jazdy. No i znalazłam:) Lejdis Car we Wrocławiu-sympatyczna atmosfera, profesjonalne instruktorki-a szczególnie Dorotka-polecam!!! Tym milej, że zdałam z tą szkołą prawo jazdy:) Odpowiedz Link Zgłoś