Dodaj do ulubionych

OSK EXPERT Kraków

19.11.10, 17:16
Zakladam nowy temat.
Rozwinela niedawno - w niewlasciwym poscie !!! - obszerna dyskusja na temat nowo powstalego OSK EXPERT i prosze - kontynuujcie dyskusje tutaj. Bez zbednych zlosliwosci, bez ingerowania w temat wlascicieli innych szkol. Prosze o wypowiedzi KURSANTOW.
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: OSK EXPERT Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.11, 11:34
      Witam!!!
      Nie mam pojęcia jak działa szkoła EXPERT ale wiem jedno, pani Bożena jest znakomitym nauczycielem jeżeli chodzi o naukę jazdy. Opinie tą potwierdzam tym iż pani Bożena uczyla mnie kiedys,wtedy pracowała w innym osrodku nauki jazdy... Polecam wszystkim panią Bożenę, bo naprawde macie egzamin zdany za pierwszym razem tak jak ja a zdawalem w 2009 r.
      POZDRAWIAM...
      • Gość: pepsi Re: OSK EXPERT Kraków IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.07.11, 21:56
        Szkola swietna. Pani instruktor rownierz a na dodatek bardzo cierpliwa i mila wiec polecam jak najbardziej.Autka sprawne klimatyzowane wiec nic tylko jezdzic sluchac a egzamin macie zdany za pierwszym razem.Pozdrawiam pania Bozenke ;)
        • kartmotopl87 Re: OSK EXPERT Kraków 30.07.11, 21:15
          AUTKA? zdaje się, ze w tej szkółce jeździ tylko jedno autko, w dodatku starszy model yarisa, niż ten, który jest na egzaminie.
        • Gość: Bożena :) Re: OSK EXPERT Kraków IP: *.play-internet.pl 08.12.11, 16:02
          Witaj drogii pepsi :) .

widze ze czasu masz wiecej??, kom. na stronie gazeta.pl? ....Pozdrawiam :)
      • Gość: :) Re: OSK EXPERT Kraków IP: *.play-internet.pl 08.12.11, 15:55
        Witam. Nie wiem kim jesteś młody człowieku,chodz chyba sie domyslam:) , iż z kazdym kursantem mam dobry kontakt, a ciebie Adamie Siegam pamiecią z byłej firmy ( to tobie sie dzidziuś urodził?)...Dzieki za miłe ciepłe słowa i życze Szerokiej Drogi Tobie i wszystkim co czytają te "gazetkę" . Pragnę poinformować wszystkich ,iż spotykam sie że ktoś coś pisze,ale widać ze pojęcia nie ma jak szkoli EXPERT :) czyli Właścicieleinnych innych Firm ,zazwyczj pisza tez o cenach ,samochodach...:) Pozdrawiam wszystkich Instruktorów i Włascicieli ,życze wam również dużo cierpliwości i chęci do pracy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka