Dodaj do ulubionych

OSK na Balickiej

20.01.11, 12:07
Witajcie,
chciałbym się nauczyć jeżdzić na Balickiej, ale bez zbędnego krążenia po całym Krakowie. Dlatego szukam jak najbliżej MORD-u. Znalazłem dwie szkoły:

AUTO KRAK Nauka Jazdy ul. Balicka 4
PRAWKO Ośrodek Szkolenia Kierowców ul. Balicka 18

ewentualnie (gdzieś niedaleko)

AUTO-TOP LD ul. Dunin-Wąsowicza 22
Ośrodek Szkolenia Kierowców OES ul. Czarnowiejska 8/1

Znacie te ośrodki? polecacie? Może znacie inne ośrodki, które są dobre i niedaleko Balickiej. Dzięki którym poznam cały teren niż tylko 1 trasę, ponieważ trzeba wracać...

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sarawi OSK na Balickiej 20.01.11, 12:32
      Jest jeszcze OSIKA, Balicka 100. Polecam instruktora Pawla.
      Autosalwator - dojazd na Bronowice max 10 min.
      KLASA - rowniez dojazd na Bronowice max 10 min.
      W poblizu jest jeszcze kilka szkol, ale nic mi na ich temat niewiadomo.
      • scoda Re: OSK na Balickiej 20.01.11, 12:41
        Dzięki:)
        o Autosalwatorze czytalem wiele dobrych opini własnie tutaj na forum.
        Jeździłem już z pewną szkołą, z którą marnowałem 20-30min na dojazd na balicką, przy czym musiałęm szybciej skończyć, bo trzeba było dojechać do nowego kursanta. Więc 2 godz na Balickiej kończyło się godziną :(
      • scoda Re: OSK na Balickiej 20.01.11, 15:39
        Dzięki za odpowiedź, wysłałem Ci wiadomość na poczte.
        • sarawi OSK na Balickiej 20.01.11, 23:09
          odpisalam :)
    • artax4 Re: OSK na Balickiej 06.02.11, 17:05
      Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Henryka Osikę. Trasy w okolicach Balickiej zna świetnie, dlatego podczas egzaminu nic mnie nie zaskoczyło. Jazdy rozpoczynały się pod ośrodkiem egzaminacyjnym, w związku z tym nigdy nie traciłam czasu i pieniędzy na stanie w korkach. Szczerze polecam! osika.prv.pl
      • Gość: tommy Re: OSK na Balickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 11:35
        a ja z kolei bardzo polecam oes na czarnowiejskiej, bardzo fajna atmosfera szkolenia ( na czym bardzo mi zależało) i do tego efektowna bo prawko już się wyrabia:D:D:D polecam
    • Gość: elena Re: OSK na Balickiej IP: *.multi-play.net.pl 24.04.11, 19:55
      hej jak ktoś szuka szkółki na rejony balickiej to znalazłam ranking zdawalności na stronie ośrodka egzaminowania www.mord.krakow.pl i z tabeli wynika że auto-krak ma 31,1 % zdawalności za pierwszym razem , Oes 31,9 %, jest jeszcze Autosalwator 32,6 % ,AUTO-TOP LD 39,6 % i lok na pomorskiej 25,3 % którego nie polecam...
      • Gość: ania Re: OSK na Balickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 21:30
        Autosalwator ma dwie placowki - na Salwatorze, na Kosciuszki i na Bronowicach, na Bronowickiej.
    • Gość: xxx Re: OSK na Balickiej IP: *.tktelekom.pl 23.09.11, 15:02
      W OSK Osika jeździ pan Krzysiu Dębowski. Polecam. Doszkalał mnie po trzech niezdanych egzaminach. Super
    • Gość: Julia Re: OSK na Balickiej IP: *.ghnet.pl 22.02.12, 16:49
      Witam,

ja chodziłam na kursy do Auto Krak i jestem bardzo zadowolona. Dziś zdałam egzamin, było to moje drugie podejście. Za pierwszym razem nie zdałam z własnej głupoty :( Jeżeli chodzi o Auto Krak to bardzo polecam Rafała. Z nim jeździłam i muszę stwierdzić, że bardzo dobrze mnie przygotował. Spodobało mi się, że gadał na temat, jest osobą doświadczoną i kompetentną, zna się na tym co robi! Jeździłam też jeden raz z Panem Krzysztofem i też mam bardzo dobrą opinię!
      Bardzo polecam tą szkołę jazdy! :)
      • Gość: katrin Re: OSK na Balickiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.12, 13:18
        Witam. OSK Auto Krak polecam Jana Orędarz szkoli rewelacja, niesamowity spokój i udało się po kursie doszkalającym za pierwszym razem (w sumie 4). Otworzył mi oczy, tak naprawdę pokazał jak sie powinno jeżdizć po Krakowie. Choć jestem z poza rejonu musiałam dojeżdżać pociągiem z Trzebini warto było!!! Polecam, Polecam, Polecam Dużo zależy od szkoleń ale nie zapominajmy, że zawsze przyda się odrobina szczęścia ,wiara w siebie i oczywiście umiejętności. Jestem już po i współczuje tym co są przed, czeka ich "karna ławeczka"- krzesełka na Balickiej, gdzie czeka się jak na ostrzał. Kosztowało mnie to dużo nerwów i rozstrojów żołądka.Wszyscy egzaminatorzy których tam spotkałam byli w d... uprzejmi, mili itp. ale to nie wystarczyło.
      • kungusia Re: OSK na Balickiej 31.05.17, 12:37
        Również wybrałam AUTO-KRAK, kilka dni temu zdałam egzamin. Bardzo polecam pana Rafała, ma ogromne doświadczenie i potrafi uczyć przyszłych kierowców. Jestem bardzo zadowolona z nauki jak również z atmosfery. Pan Rafał wszystko dokładnie wszytsko omawia, jest cierpliwy. Nauka przebiegała w miłej atmosferze a to za sprawą poczucia humoru pana Rafała. Szybki kontakt, nie było problemu z umowieniem się na jazdy. Koleżanka jeździła z panem Krzysztofem i również była zadowolona. Gdybym miała wybierać jeszcze raz szkołę, zdecydowałabym się ponownie na AUTO KRAK.Dużym plusem jest lokalizacja, 30 godzin kursu w miejscach gdzie przeprowadzone są egzaminy na Balickiej. Trasa z egzaminu była mi dobrze znana, zdałam za pierwszym razem. Bardzo polecam wszystkim,którzy cenią swój czas i pieniądze, te zostawione w AUTO KRAK były dobrze zainwestowane 🙂
    • Gość: szwet Re: OSK na Balickiej IP: *.play-internet.pl 29.11.12, 11:34
      hmmm a nie możesz sobie sprawdzić na np. www.autoq.pl, jakie są szkoły w Twojej okolicy? dodatkowo na stronie porównywarki masz takie informacje, jak cena, zniżki, zdawalność czyli wszystko to co pomoże Ci wybrać odpowiednią szkołę:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka