Dodaj do ulubionych

godziny zapisów ODLEWNICZA

IP: *.autotest.com.pl 02.06.04, 10:42
W jakich godzinach są zapisy na Odlewniczej (główie sobota) i jaka jest teraz
sytuacja podczas tych zapisów.
Czy są kolejki, czy można się urwac z pracy czy trzeba tam koczowac nie
wiadomo ile.
CZY ZAPISAĆ SIE TRZEBA OSOBIŚCIE (to jest pierwszy egzamin)
Czy potrzebny jest dowód osobisty
Jak wygląda na dzień dzisiejszy możliwość dostania się na sobotę na egzamin
Obserwuj wątek
    • Gość: Sz"Che"Pan Re: godziny zapisów ODLEWNICZA IP: 193.0.69.* 02.06.04, 10:50
      Sytuacja z zapisami jest następująca:
      Zapisać się można w godzinach 8.00-19.30 (pon-pt) i 8.00-13.30 (sobota).
      Kolejki są zawsze z rana (o 8.00) kiedy to rozchodza sie szybko zapisy na oba
      egzaminy (teoria i praktyka tego samego dnia) oraz pomiedzy 12-ta a 16-ta.
      Zeby sie zapisac trzeba miec przy sobie komplet dokumentow (w tym wypelniony
      wniosek (NOWY DRUK) oraz PESEL osoby zdającej).
      Zapisy na sobote sa zawsze (prawie). Trzeba sobie tylko wyliczyc ze wzoru czy w
      danym okresie jest jakas sobota (dzisiejsza data + 25 dni, ale niedluzej niz 30
      dni :)
      • Gość: PAWEŁ Re: godziny zapisów ODLEWNICZA IP: *.autotest.com.pl 02.06.04, 12:11
        wielkie dzięki za informacje
        może się orientujesz czy mogę zapisać moją żonę czy musi ona być osobiście w
        ośrodku
        czytałem wcześniej że dysponujesz jakimiś fajnymi mapkami nad którymi się
        napracowałeś może przesłałbyś mi na adres
        iwa1977@gazeta.pl

• Gość: Sz"Che"Pan Re: godziny zapisów ODLEWNICZA IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 10:37
          Przesłałem Ci pliczki dla żony. A co do zapisów, to wystarczy dowód lub inny
          dokument z PESELem oraz wniosek na nowym druku. Jeśli otrzymała go w ośrodku
          przed 1 maja to znaczy, że będzie trzeba go przepisać (w tym także złóżyć nowy,
          włąsnoręczny podpis :)

Pozdrawiam

Sz"Che"Pan

• Gość: . Re: godziny zapisów ODLEWNICZA IP: *.autotest.com.pl 02.06.04, 15:41
      .
    • Gość: , Re: godziny zapisów ODLEWNICZA IP: *.autotest.com.pl 03.06.04, 08:32
      .
    • Gość: bzyk Re: godziny zapisów ODLEWNICZA IP: *.chello.pl 03.06.04, 13:17
      ja się zapisałam 2 czerwca byłam tam o godzinie 12 i o 13 już miałam kolejki z
      głowy bo najpierw jest kas a potem kolejka do zapisu A co do Twojej żony to
      lepiej by było sama ponieważ z tymi wnioskami są jazdy tzn. muszą być bardzo
      dokładnie wypełnione żadnych skreśleń i jeśli pani w okienku uzna ze jest nie
      tak to wypełniasz od nowa no i jest potrzebny podpis Ja miałam wypełniony przez
      ośrodek w którym się uczyłam i mimo to musiałam poprawić a co po niektóre
      osoby wypełniały po kilka razy Ale w brew opinii wcale nie jest tak źle z tym
      zapisem ach i dowód jest potrzebny , zdjecie bo pani w okienku sprawdza
      zgodnośc danych POzdrawiam
      • Gość: Sz"Che"Pan Re: godziny zapisów ODLEWNICZA IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:39
        Co do wypełniania wniosków to problem wynika głównie z tego, że ośrodki nie
        pobrały nowych wniosków któe weszły z dniem 1 maja. Po drugie ludzie źle
        wypełniają wnioski (nie zaczynają nazwiska czy adresu od pierwszej kratki,
        zaznaczają to co ich nie dotyczy np. opłata za prawo jazdy) lub nie wpisują
        najważniejszych danych (PESEL, adres wydziału komunikacji, do którego mają być
        przesłane dokumenty po zdaniu egzaminu, nr orzeczenia lekarskiego itp.).
        Wypełnienie wniosku nie jest trudne.

Pozdrawiam

Sz"Che"Pan

• Gość: Ania Re: godziny zapisów ODLEWNICZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 22:45
      dziś zapisałam się na 25 teoria a 3 tyg póxniej praktyka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka