Dodaj do ulubionych

Instruktor do D - POMOCY, co robic?

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 20:33
mam okropnego instruktora jazdy, przejezdzilam z nim 20 lekcji i wg Niego nie
potrafie jezdzic - prawda. facet mnie nie uczyl, kazal sie wozic po
zadupiach, na placu w ogole go ze mna nie bylo. Suma sumarum powiedzial , ze
jak wykupie kolejnych 10 lekcji to podpisze mi zaswiadczenie. Nie zamierzam z
nim juz jezdzic, co robic???
Obserwuj wątek
    • Gość: d... Re: Instruktor do D - POMOCY, co robic? IP: *.elwico.pl / *.elwico.pl 10.06.04, 21:09
      Pójść po rozum do głowy. Czasem 100 jazd a nie narzekać na nauczyciela.
      • Gość: Paulina Re: Instruktor do D - POMOCY, co robic? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:35
        Ciekawe dlaczego narzekac nie mozna, gosc maltretuje psychicznie a ja mam z nim
        100 jazd przyjezdzic? Masochizm - dziekuje
    • Gość: Lucki Re: Instruktor do D - POMOCY, co robic? IP: *.chello.pl 11.06.04, 22:18
      Olej go!!!!! Miałam taką samą sytuacje i już na forum był ten wątek poruszony
      znajdź innego instruktora ( jeśli jesteś z Wawy służę radą) a ten gość ma
      obowiązek wydać Ci wturnik karty przeprowadzonych zajęć i z takim czymś
      udajesz się do innego ośrodka w którym itak i tak będziesz musiała wykupić
      godziny(i w nim płacisz tylko za te godziny a nie za cały kurs) bo przecież
      placu nie miałaś i wtedy nowy ośrodek po wyłuczeniu Cię wydaje Ci
      zaświadczenie . To wszystko jest określone w Dzienniku Ustaw 150 z dnia 14
      grudnia 2001 r. załącznik 3 paragraf 2 punkt 1 ,zawsze możesz też zadzwonić do
      Starostwa Powiatowego danego miasta i porozmawiać sobie z osobą sprawującą
      nadzór nad takimi ośrodkami!! I jeśli ktoś ma zamiar wypisywać tu coś na temat
      tego ze to my jesteśmy beznadziejnymi kierowcami i czepiamy się instruktorów to
      niech sobie daruje pozdrawiam
      • Gość: wturnik Re: Instruktor do D - POMOCY, co robic? IP: *.elwico.pl / *.elwico.pl 15.06.04, 07:06
        Naucz się jak się pisze wtórnik a potem czytaj rozporządzenia palancie.
        • Gość: wturnik 2 Re: Instruktor do D - POMOCY, co robic? IP: *.chello.pl 15.06.04, 14:24
          Ale jeśli komuś to przeszkadza to niech nie czyta słowo „palant” nie jest z
          żadnej strony zwrotem grzecznościowym i przecież nie chodziło tu o przekazanie
          poprawnej ortografii tylko o rozwiązanie problemu Nie rozumiem Łosi którzy
          ubliżają innym na nieprzymusowym forum!!!!!!! Nie podoba się to nie
          czytaj !!!!!!
    • Gość: instruktor-krakus Re: Instruktor do D - POMOCY, co robic? IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 14.06.04, 20:18
      Możesz pobrać wtórnik karty i kntynułować szkolenie w wybranym przez Ciebie
      Ośrodku.
      • Gość: Pulu Re: Instruktor do D - POMOCY, co robic? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:17
        dzieki za wsparcie!!! Dzis po miesiacu od pozegnania sie z Instruktorem do D.
        mialam pierwsze dwie godziny z NOWYM I FAJNYM! Boze, jak to duzo zalezy od
        czlowieka prowadzacego!!! Szkoda tylko, ze tak pozno sie wynioslam od tamtego,
        ale mowi sie - lepiej pozno niz wcale!!! Trzymajcie teraz za mnie kciuki, choc
        wiem, ze MUSI byc lepiej, bo facet jest spoko i jestem psychicznie wyluzowana!
        Milego tygodnia wszystkim!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka