Dodaj do ulubionych

Śmigiel Prawo Jazdy

IP: 194.50.155.* 28.05.12, 23:08
Witam
Chcę zrobić kurs na prawo jazdy w Śmiglu w internecie znalazłem www.grom.smigiel.pl/ co myślicie o tej szkole. Z tego co zauważyłem jest to najtańszy kurs na prawo jazdy. Jest jakaś inna tańsza oferta?
Obserwuj wątek
    • Gość: romek Re: Śmigiel Prawo Jazdy IP: *.echostar.pl 28.05.12, 23:46
      Grom jest super:) fajni instruktorzy i naprawde najtaniej w Śmiglu i okolicach. Gorąco polecam
    • Gość: Adamos19 Re: Śmigiel Prawo Jazdy IP: 194.50.155.* 03.06.12, 00:30
      www.grom.smigiel.pl/ prawko zdane za pierwszym razem, naprawdę tanio i profesjonalnie.
      • Gość: ada Re: Śmigiel Prawo Jazdy IP: 194.50.155.* 10.08.12, 12:01
        mają też stronę na fb www.facebook.com/grom.smigiel
    • Gość: karolka Re: Śmigiel Prawo Jazdy IP: *.play-internet.pl 20.09.12, 18:13
      no ja słyszałam różne opinie, ale nie będę ich tutaj przedstawiać, gdyż jak to napisałam "słyszałam", a nie wiem czy zaistniałe zdarzenia miały miejsce! jak chcesz znaleźć tańszą ofertę albo sprawdzić szkołę to wejdź sobie na np. www.autoq.pl - podaną masz garść obiektywnych ifno:D pzdr!
      • Gość: jaa Re: Śmigiel Prawo Jazdy IP: *.chomiczowka.waw.pl 21.09.12, 07:15
        Pytający i dwa wpisy z odpowiedzia z tego samego IP: 194.50.155.*
        Czy masz człowieku ludzi za idiotów?Chcesz robic reklame swojej firmie to za nia zapłać albo sam wypracuj sobie marke i wtedy nie bedziesz musiał pisać sam ze sobą pochwał na swój temat.Dla mnie przekaz jest prosty - nalezy tego gościa i jego nauki omijać szerokim łukiem.
        • Gość: GROM Re: Śmigiel Prawo Jazdy IP: 213.156.125.* 04.12.12, 22:14
          We/y/zwany chciałem ostrzec autora poprzedniego postu przed pomawianiem. Wpisy są z tej samej podsieci nie znaczy to, że są z tego samego nr IP/ komputera, czyli osoby piszące korzystały prawdopodobnie z usług tego samego Providera internetu, co w Śmiglu nie jest czymś nadzwyczajnym.
          • Gość: QVX Re: Śmigiel Prawo Jazdy IP: 149.156.60.* 05.12.12, 07:27
            Nie groź, bo IP są logowane, choć tutaj nie ujawniane, więc jeśli przedpiścca ma rację, to...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka