Dodaj do ulubionych

OSK TEST we Wrocławiu masakra!!!

IP: *.internetia.net.pl 25.01.13, 18:38
Nie polecam OSK TEST, ta szkoła to jedna wielka masakra , właściciel może wyrzucić kursanta kiedy mu sie tylko podoba , bez podania przyczyny , bo takie ma prawo. Ogólnie nauka jazdy była beznadziejna , a zachowanie instruktorów w tej szkole jest niedopuszczalne !!! Odradza wszystkim OSK TEST we Wrocławiu
Obserwuj wątek
    • marek_czarek Re: OSK TEST we Wrocławiu masakra!!! 07.02.13, 12:20
      Też słyszałem o nich same kiepskie opinie. Poczytałem różne fora, popytałem znajomych i zdecydowałam się pójść do szkoły Manewr. Póki co wszystko jest tak jak powinno. Z każdą następną jazdą nabywam coraz więcej umiejętności oraz pewności siebie.
    • Gość: Motocyklista Re: OSK TEST we Wrocławiu masakra!!! IP: *.internetia.net.pl 22.11.13, 18:03
      Najpierw proszę napisać z jakiej kategorii polecasz lub nie. Ja zdawałem kat. A.
      Ja sobie chwalę jazdę w OSK Test z co najmniej dwóch powodów :
      - profesjonalne podejście indywidualne do kursanta -Pan Tomasz mówił co należy poprawić i jak zrobić
      - dyspozycyjność instruktora
      - opanowanie instruktora
      - motocykl taki sam jak we wrocławskim WORD'zie
      Nie polecam natomiast motorsfery, gdyż to OSK tego nie oferuje.

• Gość: Motocyklista Re: OSK TEST we Wrocławiu masakra!!! IP: *.internetia.net.pl 22.11.13, 18:06
        Zapomniałem jeszcze dodać co najważniejsze...
        Na stronie UM jest statystyka zdawalności, a liczby nie kłamią.
        Więc decyzja należy do Was. Nie wiem jak z kat.B i się nie wypowiadam natomiast kurs kat. A szczerze polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka