Dodaj do ulubionych

Poznań - Akademia Jazdy BIS

IP: *.play-internet.pl 10.06.14, 14:12
Szukam opinii o OSK w Poznaniu - Akademia Jazdy BIS
Obserwuj wątek
    • Gość: driver Re: Poznań - Akademia Jazdy BIS IP: *.play-internet.pl 29.06.14, 17:42
      POLECAM szkolenie na kwalifikacje wstępną w akademii jazdy bis
      • Gość: Wiki Re: Poznań - Akademia Jazdy BIS IP: *.play-internet.pl 02.07.14, 09:09
        Czy może ktoś napisać więcej na temat tego ośrodka, niż słowo polecam?
        • Gość: vip Re: Poznań - Akademia Jazdy BIS IP: *.play-internet.pl 02.07.14, 17:02
          to jest szkoła która tylko organizuje kursy dla kierowców zawodowych (KW)
          chciałem się tam zapisać ale jak zobaczyłem gdzie mają biuro w poznaniu bez żadnych oznaczeń i logo firmy na budynku i drzwiach w dodatku czynne na telefon
          a i jeszcze jedno właścicielem jest ta sama osoba która prowadziła akademie jazdy na ratajczaka
    • Gość: bernard Re: Poznań - Akademia Jazdy BIS IP: *.play-internet.pl 07.07.14, 01:28
      Jakieś jaja ktoś z ludzi sobie robi. Zamyka firmę uciekając przed dluznikami i zakłada nowa.
      • Gość: gulasz Re: Poznań - Akademia Jazdy BIS IP: *.centrumpoznan.pl 10.07.14, 12:40
        Szkoda gadać. Gościu prawie płakał aby rozłożyć zaległości na raty. Po pewnym czasie sprzedał cały majątek firmy akademia jazdy i uruchomił pod nazwą bis. Teraz trzeba bujać się po sądach i tak nic nie można z działać. Powinno się dożywotnio zabronić prowadzenia działalności choć w tym przypadku w papierach starej firmy był ktoś inny ( partnerka życiowa )
        Odradzam jakąkolwiek współpracę z tymi ludźmi. Może i ma jakieś doświadczenie w kształceniu kierowców ale to chyba nie wszystko. Firma też powinna być fer w stosunku do innych firm.
        Każdy klient powinien zastanowić się przed wydaniem pieniędzy. Uczciwość tych ludzi pozostawia wiele do życzenia
    • Gość: Witek Re: Poznań - Akademia Jazdy BIS IP: *.205.239.234.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.07.14, 05:18
      A mnie interesuje czy są jazdy obowiazkowe na szkoleniu na kwalifikacji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka