Dodaj do ulubionych

zdaje po raz 3

IP: 212.160.172.* 22.10.04, 15:39
We wtorek o 8h na Powstańców ( wszyscy psy wieszaja na tym ośrodku). Wziełam
jazdy doszkalające (w Sarbo - mam mieszane uczucia co do instruktora)Ogólnie
przejechałam już 42 h i chyba niezła pierdoła ze mnie, bo jakoś nie czuję sie
specjalnie na siłach żeby zdać. Nie proszę was o radę tylko o trzymanie
kciuków. Tak bym chciała żeby mi sie udało ( brak mi juz kasy na dodatkowe
jazdy)a wiadomo że bede najpierw jeździła bocznymi drózkami zeby sie nauczyć.
Troche podłamana jestem...
Obserwuj wątek
    • Gość: An Re: zdaje po raz 3 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.04, 18:29
      Ja też we wtorek zdaję trzeci raz na Powstańców, tylko trochę później.
      Przejechałam do tej pory 25h i wzięłam dodatkowe 4 jazdy, bo porzedni egzamin
      miałam 1,5 m-ca temu (miałam strasznego doła). Postanowiłam tym razem, chociaż
      nie wiem czy mi się to uda, podejść do egzaminu bardziej na luzie (podobno to
      pomaga) Nadal boję się placu manewrowego, przez który oblewałam poprzednie
      egzaminy, chociaż na koniec kursu wydywało mi się że sobie poradzę.
      Pozdrowienia. Trzymaj się dzielnie i napewno tym razem ci się uda !!!
      • Gość: Monika Re: zdaje po raz 3 IP: 212.160.172.* 25.10.04, 09:57
        Dzieki za kciuki, ja też bedę trzymała za Ciebie. Mnie się zawsze wydawało ze
        placyk to pryszcz bo dobrze sobie na nim radziłam,a le na egzaminie sie okazało
        że to tylko złudzenia. A co do luzu, hmm ja za każdym razem próbuje sie
        wyluzować ale mi nie wychodzi...teraz postaram sie bardziej:-)
        • Gość: An Re: zdaje po raz 3 IP: *.pgnig.pl 25.10.04, 10:26
          Jutro jest ten dzień !!! Trzymaj się dzielnie (ja tez się postaram) i napisz
          jak ci poszło !
          • Gość: Monika Re: zdaje po raz 3 IP: 212.160.172.* 26.10.04, 09:48
            Oblałam:-(
            • Gość: I Re: zdaje po raz 3 IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 26.10.04, 13:55
              Ja dzisisaj z a 3 razem zdałam. Egzaminator był bardzo przychylny.
              Po tym wszystkim:
              dużo trzeba ćwiczyć,
              korzystałam z placyka bez instruktora, mąż przygotował mi butelki z wbitymi
              tyczkami,
              trzeba uważąć bardzo na sprzęgło nie w kazdym samochodzie tak samo bierze,
              nerwy działąja na minus
              co jakis czas jadąc mówiłam w duchu, ze jadę z imstruktorem
              a suma su,arum chyba miałam tym razem zdać.
              • Gość: An Re: zdaje po raz 3 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 14:37
                Moniko ! Nie przejmuj się ja dziś też oblałam i to w jakim stylu ! Poprostu
                mistrzostwa świata ! I co z tego że opanowałam stres ! Podobnie jak poprzednim
                razem dałam palmę na łuku. Nie przyszło mi do głowy, że samochód który stoi na
                stanowisku do łuku trzeba sobie ponownie ustawić !!! Kiedy się zorientowałam co
                jest grane było już zapóźno ! Chciałam bym tylko dorwć tego ... który mi to
                zrobił !!! za drugim razem pojechałam płynnie ale niestety zatrzymałam się za
                blisko lini i było już po zawodach. Teraz jestem bogatsza w doświadczenia i
                lżejsza o kasę. Szkoda bo dziś na Powstańców odczuwało się super atmosferę i
                widziałam że dużo ludzi wyjeżdżało na miasto i wracało szczęśliwymi. No cóż
                może następnym razem ! Trochę mi przykro bo po tych ostatnich dodatkowych
                lekcjach czułam już się prawie za kółkiem, na manewrach również. Napisz na czym
                ty olałaś !
                • Gość: Monika Re: zdaje po raz 3 IP: 212.160.172.* 26.10.04, 15:23
                  Ja tym razem łuczek slicznie, miałam koperte. Troche sie cykałam bo dostałam 2
                  drzwiowy samochód ( trenowałam na 4)a sama wiesz jaka to z tymi pachołakami
                  jest schiza, trzeba uważać gdzie się pojawiają. Wjechałam jednak cudownie, pan
                  do mnie prosze wyjechać, no to ja migacz skrecam na maxa i zaczełam za szybko
                  odkrecać i słupek, widze ze na niego jade wiec przytomnie zrobiłam korektę ale
                  moja korekta była do dupy bo i tak wjechałam. 2 raz zrobiłam dokładnie to samo.
                  A miałam dziś taki fajny ranek, słońce ( zawsze jak zdaje to pada)i wyszłam na
                  placyk jako pierwsza, wiec nie zdąrzyłam sie nawet postresować, naprawde
                  idealne warunki na zdanie. Ide teraz zapisać sie na dodatkowe 5 jazd i w
                  przyszłym tygodniu chciałabym sie zapisać znów na egzamin bo mi w styczniu 6 m-
                  cy minie od teorii. A co dołuku, ja miałam taki sam problem. Jak sie
                  zatrzymujesz przodem to musisz mieć prawy słupek na wysokości połowy
                  wycieraczki.
                  A w ogóle to polecam próbowanie manewrów samemu. Jak sie ma podstawy to
                  najlepszy sposób żeby sie nauczyc bo jesteś zdana na siebie. Trzymam kciuki za
                  następny raz napisz kiedy co i jak
                  • Gość: An Re: zdaje po raz 3 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 19:24
                    Też szybko się zapisuje na te obowiązkowe 5h i dalej będę walczyć ! Wiesz z tym
                    placykiem to u mnie jest tak że większość godzin, które wyjeździłam spędziłam
                    na manewrach, nawet z tych ostatnich 4h-3h na placyku i żeby było śmieszniej to
                    to w większości manewrowałam bezbłędnie i do bólu ! Bałam się raczej miasta,
                    ponieważ co tu dużo mówić skoro się większość godzin spędza na tym durnym placu
                    zamiast na mieście. Żałuję tylko, że się nie kłóciłam z egzaminatorem o
                    ustawienie auta na łuku. Jak weszłam na plac, samochód był już ustawiony na
                    łuku, a mnie nie przyszło do głowy żeby sprawdzić ! Poprzednio zauważyłam, że
                    to właśnie instruktor ustawia samochód do startu, może to nie jest regułą ? To
                    jest przestroga dla innych !!! Ale zamierzam jutro zadzwonić do WORDU i się
                    zapytać jak to jest z tym ustawiam na łuku. A może ktoś zorientowany odpowien
                    mi na to pytanie ? Ale przyznać trzeba, że dziś przy takiej pięknej
                    pogodzie ..., a i z kasą krucho ... Moniko trzymaj się ! Napewno dam znać kiedy
                    następny raz !!!
                    • Gość: Monika Re: zdaje już 4 raz IP: 212.160.172.* 09.12.04, 13:35
                      Jutro o 8.00 na Bemowie; please trzymajcie kciuki. Instruktor mówi że nie ma
                      sie co bać bo mam baaaaardzo duże szanse ale wiecie jak to jest
                      • Gość: An Re: zdaje już 4 raz IP: *.pgnig.pl 09.12.04, 14:45
                        Moniko pozdrawiam cię i życzę ci pozytywnego wyniku egzaminu !!!
                        Oczywiście trzymam za ciebie oba kciuki !
                        Mnie się nie powiodło za czwartym, o czym napisałam w poście pt. "we wtorek
                        zdaję" czy coś takiego.
                        Może następnym razem.
                      • Gość: M1305 Re: zdaje już 4 raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:53
                        Trzymam kciuki bardzo mocno. ja się dzisiaj zapisałam na egzaminy. mam termin
                        na 10 stycznia na 10 rano. A tak na marginesie to z którym instuktorem w SARBO
                        jeździłaś? Pozdrawiam i powodzenia. Na pewno sie uda!!!! Daj znać jak Ci poszło.
                      • Gość: Sz"Che"Pan Re: zdaje już 4 raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:17
                        Monisiu, bede za Ciebie jutro mocno trzymał kciuki. Mam nadzieje, że się jutro
                        nie zobaczymy, bo inaczej pobiorę od Ciebie 74+3,5zl :)

Pozdrawiam

Sz"Che"Pan

• Gość: Eda Re: zdaje już 4 raz IP: *.chello.pl 09.12.04, 21:33
                        Monika nie daj sie trzymaj sei mocno .Nie daj okazji aby Sz"Che"Pan pobral
                        od Ciebie 74+3,5.:))))))))))))))))))))))))).Pozd Tryiam kciuki i koniecznie
                        daj znac co i jak .Pzdr rowniez dla Sz"Che"Pan ,ktory kasuje;)))))
                    • Gość: Eda Re: zdaje po raz 3 IP: *.chello.pl 09.12.04, 18:52
                      An napisala:Żałuję tylko, że się nie kłóciłam z egzaminatorem o
                      > ustawienie auta na łuku. Jak weszłam na plac, samochód był już ustawiony na
                      > łuku, a mnie nie przyszło do głowy żeby sprawdzić ! Poprzednio zauważyłam, że
                      > to właśnie instruktor ustawia samochód do startu, może to nie jest regułą ? To
                      > jest przestroga dla innych !!! Ale zamierzam jutro zadzwonić do WORDU i się
                      > zapytać jak to jest z tym ustawiam na łuku. A może ktoś zorientowany odpowien
                      > mi na to pytanie .
                      HM niew iem jak jest dwa razy mialam autko juz ustawione na luku i bylo
                      ok.Ostani raz egzaminator ustawial je dla mnie na luku.BO wprowadzal przy
                      mnie samochod na plac stal po za ,ale juz po zakonczonym egzaminie Pan
                      egzaminator poprosil mnie o zaparkowanie samochodu na luku czyli skret w
                      lewo miedzy pacholki.Ja z obawy ze ie nie zmieszcze przejechalam kawalek dalej
                      to byl ostatni placeyk blizej lotniska wjechalam na luk i dalam do tylu
                      ustawiajac samochod na poczatku luku.Egzaminator pwiedzial ze jest w
                      porzadku i tak kazal mi pozostawic autko.Ten kto po mnie wsiadal mial juz
                      autko ustawione wiec chyba nie jest regula jak ma byc ustawione autko
                      chociaz instruktor moj mowil ze samochod powinien ustawiac egzaminator ,ale
                      jak to widac roznie bywa:).Wiem jedno zaparkowalam autko dobrze wiec ten kto
                      byl po mnie mial je dobrze ustawione:).Balam sie ze jak postawie krzywo to
                      mnie obleja:))))))))))))))))))))))Pzdr
                      • Gość: Monika ZDAŁAM IP: 212.160.172.* 10.12.04, 10:53
                        Zdałam zdałam zdałam!!!!!!!
                        miałam cudownego egzaminatora z nawykami instruktora wiec bajka
                        z Sarbo polecam pana z Corsy nr 4 ale nei wiem jak ma na imie, jest super
                        Jestem taka szczesliwa
                        ANN nie łam sie Tobie tez pójdzie, czytałam Twoje posty, uwierz tylko w to ze
                        sie uda i że jestes dobra. Trzymam kciuki
                        pozdrawiam wszystkich
                        • Gość: m1305 Re: ZDAŁAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 11:31
                          Gratulacje!!!!!!!! Mam nadzieję, że mi też się uda na początku stycznia:)
                          Jeszcze raz GRATULUJĘ!!!!! Szerokiej drogi....
                        • Gość: Eda Re: ZDAŁAM IP: *.chello.pl 10.12.04, 11:50
                          Moje gratulacje super.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!super tak trzymac
                          szerokiej,rownej bezpiecznej drogi:)))))))))))))))
                        • Gość: Sz"Che"Pan Re: ZDAŁAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:57
                          Wiem, że zdałaś i gratuluje, ale dlaczego nie przyszłaś się pochwalić :-( A ja
                          przez cały czas trzymałem kciuki ;-)

Sz"Che"Pan

• Gość: Monika Re: ZDAŁAM IP: 212.160.172.* 10.12.04, 15:38
                            A wiedziałeś ze ja to ja?
                            • Gość: Monika Re: ZDAŁAM IP: 212.160.172.* 10.12.04, 15:55
                              A poza tym to jak wyskoczyłam z samochodu to piszczałam i podskakiwałam ( byłam
                              sama)wiec lepiej że w takim stanie nie wpadłam do osrodka bo by pomysleli że
                              wariatka
                              • Gość: Sz"Che"Pan Re: ZDAŁAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:09
                                Wiedziałem. Byłaś 26-ta na liście i wylosowali Cie w pierwszym rzucie. Nazwiska
                                egzaminatora tu nie podam, ale jeździłaś do około 8.45 :-)
                                • Gość: Monika Re: ZDAŁAM IP: 212.160.172.* 10.12.04, 16:16
                                  prosze prosze
                                  Egzaminatora to mogłabym polecić był super zupełnie jak instruktor:-) A egzamin
                                  jak wynika z Twoich obliczeń zdałam w 30 min
                                  • Gość: Sz"Che"Pan Re: ZDAŁAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:22
                                    8.45 to jest czas powrotu egzaminatora do ośrodka. Należy odjąć z 5 minut na
                                    pogawędkę i gratulacje po egzaminie oraz kilka minut na pogawędke i kurtuazje
                                    przed egzaminem.
                                    A tak wogóle to u Nas nie ma niefajnych egzaminatorów. No może jeden czy dwóch.
                                    • Gość: Monika Re: ZDAŁAM IP: 212.160.172.* 10.12.04, 16:23
                                      Oj sa są mnie sie trzy razy trafili
                                      • Gość: Sz"Che"Pan Re: ZDAŁAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:33
                                        Czy dltego, że Cie oblali ;) To i ja byłem pewnie niemiły, bo żądałem pieniędzy
                                        za opłacenie kolejnego egzaminu ;)
                                        • Gość: Monika Re: ZDAŁAM IP: 212.160.172.* 10.12.04, 17:03
                                          Nie że oblali tylko w jaki sposób. Są zmijowaci z jednej strony: "och jak mi
                                          przykro , na pewno uda sie nastepnym razem..." a z drugiej zacieraja ręce...
                                          • Gość: An Re: ZDAŁAM IP: *.aster.pl 10.12.04, 20:34
                                            Monia !
                                            Gratulacje, gratulacje i reszcze raz gratulacje !!! Zuch dziewczyna !
                                            Sory że się trochę spóźniłam z tymi gratulacjami, ale wiesz ciężki dzień ale
                                            muszę ci powiedzieć, że tą radosną nowiną podzielił się dziś ze mną osobiście
                                            nikt inny jak Sz"Che"Pan (pojechałam się zapisać na kolejny egzamin).
                                            Monia podaj więcej szczegółów: jakie wylosowałaś manewry i gdzie jeździłaś, no
                                            i nt. egzaminatora.
                                            Pozdrawiam

• Gość: Monika Re: ZDAŁAM IP: 212.160.172.* 13.12.04, 08:21
                                              Ann
                                              a co chcesz wiedzieć nt egzaminatora?
    • Gość: FragolA Re: zdaje po raz 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:37
      Ja mam egzamin w poniedziałek 13... ale się boję... jestem świadoma tego, że
      powinnam się wyluzować, ale nie wiem czy mi się to uda, stres w tym wypadku
      jest silniejszy ode mnie...
      bryt... jak o tym myśle, to źle mi się robi:/
      • Gość: Monika Re: zdaje po raz 3 IP: 212.160.172.* 10.12.04, 16:15
        bede trzymała kciuki
        Ja tez nie mogłam sie wyluzować i byłam troche spieta, po wyjechaniu na miasto
        i skrecie w prawo przeszło. Na dodatek egzaminator cały czas pytał sie jaką
        jedziemy ulicą wiec musiałam sie rozglądac i szukac napisów zeby mu powiedzieć:-
        )( nie jestem z Warszawy)
      • Gość: ania Re: zdaje po raz 3 IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 10.12.04, 21:40
        ja też zdaje po raz 3 ,właśnie 13 w poniedziałek.Powiedzcie że będzie dobrze :)))
        • Gość: m1305 Re: zdaje po raz 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 21:48
          Będzie na pewno dobrze!!! Trzymam kciuki. Córka mojej znajomej też zdawał 13
          grudnia i pooszło jej jak po maśle:) Nie łam się. POWODZENIA!!!!!!
        • Gość: Sz"Che"Pan Re: zdaje po raz 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:50
          Będzie dobrze!!!
      • Gość: FragolA Re: zdaje po raz 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:08
        bryt...
        boję się... a to już coraz bliżej...
        13 grudnia o 16.00
        :)
        • Gość: ania Re: zdaje po raz 3 IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 12.12.04, 00:06
          no musi być dobrze! ja co prawda zdaje o 10 na Odlewniczej ale mam nadzieje ze
          bedziem miały się czym pochwalic w pon.
          pzdr
          • Gość: An Re: zdaje po raz 3 IP: *.aster.pl 12.12.04, 21:18
            Monia !
            Jak przestaniesz świętować, daj znać jak było.
            Pozdr
            • Gość: Monika Re: zdaje po raz 3 IP: 212.160.172.* 13.12.04, 08:19
              Ann, Pytałas mnie o manewry, wylosowałam parkowanie skośne i równoległe, Skośne
              wjechałam za drugim razem ( za pierwszym za późno zaczełam krecić), z
              równoległego nie zdązyłam dobrze wyjechać, a egzamionator kazał mi sie
              zatrzymać, wsiadł i pojechaliśmy. Przy wyjeździe z ośrodka pojechalismy w prawo
              (to wtedy własnie poczułam, że będzie dobrze) i potem pierwsza w lewo, przez
              osiedle. Dokładnej trasy nie pamiętam, miałam duże rondo ( jedzie sie na nie
              trochę pod górkę )i dwa spore skrzyzowania. Generalnie egzaminator cały czas
              spisywał ulice które musiałam mu dyktować ( ale juz nic nie pamietam) i nie
              strofował po drodze nie upominał tylko wydawał polecenia ( powtarzal je po
              kilka razy) No zupełnie jakbym z instruktorem jechała. Na koniec powiedział, że
              placyk bardzo ładnie miasto też że mam dobra dynamike jazdy i że jeżdżę
              uważnie. Zyczył szerokiej drogi, a ja wysiadłam i zaczęłam podskakiwać ze
              szczęścia aż do samego przystanku, taka byłam szczęśliwa. ( nawet obrona mgr
              nie dała mi tyle radości). Będę za Ciebie trzymać kciuki i jeżeli się gdzieś
              doszkalasz to polecam Sarbo i instruktora z Corsy nr 4 jest rewela. Całuje i
              powiedz kiedy masz egzamin.
              • Gość: An Re: zdaje po raz 3 IP: *.pgnig.pl 13.12.04, 10:32
                Cześć Monia !
                Mówisz, że wylosowałaś skos i równoległe, życzyłabym sobie tych manewrów na
                następnym ezgazminie. Kolejny raz zdaję 13.01.2005r. rano !
                Zamierzam się jeszcze podszkolić i powiem ci, że chociaż nie narzekam na
                swojego instruktora to chyba jednak skorzytam z tego Pana z corsy nr 4 ! (jak
                będzie miał wolne terminy, mieszkam też niedaleko).
                Z tego co piszesz to trafiłaś na ludzkiego egzaminatora. Ale po tym co
                przeszłaś do tej pory należało ci się. Poza tym jestem przekonana, że z ciebie
                jest prawdziwy driwer !
                Pozdrawiam cię serdecznie i życzę ci szerokiej i niezakorkowanej drogi, no i
                trzymaj za mnie kciuki !!!

Pozdrawiam i trzymaj za mnie kciuki
        • Gość: Monika Re: zdaje po raz 3 IP: 212.160.172.* 13.12.04, 08:20
          Trzymamy kciuki, musi być dobrze!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka